2777
2789

چون نظامیه زیاد نمیتونه تو دوستی بمونه به واسطه شغلش نباید مشکل خاصی داشته باشه چون گزینش سختی دارن 

فقط نشون قبول نکن آشنایی زیر نظر خانواده بدون نشون و کسی جز خانواده ها مطلع نشن 

الان دیگه همه اینجوری چند وقت باهمن اگه به تفاهم رسیدن که خب اگه نه هم بهم میزنن و کسی نمیفهمه اینکه راه دوره ب نفع شمام هس بهمم بزنی کسی با خبر نمیشع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما چهارسااعت

باز چهار ساعت کمتره ولی بازم از خیلی چیزا دوری.

خالمم از اول ازدواج دور بود تقریبا همون چهارساعته مثله شما...

یبار طفلک میگفت من برای هیچی نبودم....نه تولد یکی از بچها نه مهمونای ها و انقددنبودم که حتی بعضی وقتا بهم خبر نمیدادین....خیلی پشیمون بود 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
اتفاقا مهمه.خیلی هم سخته.....زنداداشم راهش دوره فقط برای شب چله ای تونستیم همگی بریم براش.همه عیدا و ...

چه خوب که اینارو درک میکنید . خواهرشوهرای منم دورن همینو بهونه کردن یلدایی نیومدن برام پارسال گفتن راهمون دوره . ولی امسال اومدن به ننشون سر بزنن . منم نرفتم خیلی ناراحت شدم . برا من راه دوره برا ننشون نزدیکه . هیچوقت یادم نمیره 

چه خوب که اینارو درک میکنید . خواهرشوهرای منم دورن همینو بهونه کردن یلدایی نیومدن برام پارسال گفتن ر ...

خودمم دخترم عزیزم .قطعا درکش میکنم .

طفلی ها به وقت یک ماه نمیتونن همو ببینن.......

خیلی سخته .دلم براشون میسوزه...

شوهرم وقتی نامزد بودیم صبح یهو میدم دلش تنگ شده نصفه شب اومده😅😬.

اونا هیچوقت این حس ها رو تجربه نمیکنن طفلی ها

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

سلام عزیزم .

این حرفا چیه شک ب دلت راه نده من خودم همچین موردییدم  داشتم و ازدواج کردیم واقعا راضی ام الان پسرا اکثرا دنبال رابطه و خوش گذرانی ان اینم میتونه بگه باهم باشین آخرشم ول کن بره ولی وقتی میگه خانواده بالاخره این حرف پخش میشه تو فامیل و آشنا نمیتونه بی مسعولیتی کنه و بازی دربیاره من دیدم طرف خیلی با آبرو اهل خدا پیغمبر اما پنهانی چندسالهدختر مردم رو گول زده ک میام و فرصت بده همه چیو بسنج و از خانوادت کمک بگیر