یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اتفاقا مهمه.خیلی هم سخته.....زنداداشم راهش دوره فقط برای شب چله ای تونستیم همگی بریم براش.همه عیدا و ...
چه خوب که اینارو درک میکنید . خواهرشوهرای منم دورن همینو بهونه کردن یلدایی نیومدن برام پارسال گفتن راهمون دوره . ولی امسال اومدن به ننشون سر بزنن . منم نرفتم خیلی ناراحت شدم . برا من راه دوره برا ننشون نزدیکه . هیچوقت یادم نمیره
بعد مورد دوم اینکه نظامیه ها از خانم معلم ها خیالشدن راحته چون میدونن محیط کار درس خوندن سالمی دارن دیگه نمیخاد از دستت بده میخاد تا تنور داغه بچسبونه😅
این حرفا چیه شک ب دلت راه نده من خودم همچین موردییدم داشتم و ازدواج کردیم واقعا راضی ام الان پسرا اکثرا دنبال رابطه و خوش گذرانی ان اینم میتونه بگه باهم باشین آخرشم ول کن بره ولی وقتی میگه خانواده بالاخره این حرف پخش میشه تو فامیل و آشنا نمیتونه بی مسعولیتی کنه و بازی دربیاره من دیدم طرف خیلی با آبرو اهل خدا پیغمبر اما پنهانی چندسالهدختر مردم رو گول زده ک میام و فرصت بده همه چیو بسنج و از خانوادت کمک بگیر