عزیزه دلم عیب پاکان زود هویدا میشود میدونم بدترین کارو کرده ولی ضربشو هم خورد همین ک دید شما دیدی و فهمیدی براش بسه مطمئن باش همش در حال خود خوریه
اینجا خدا داره هممونو امتحان میکنه به اون معلم درسی داد که دیگه پشت سر کسی حرف نزنه حالا میخواد ببینه شنا چقدر بخشنده ای و میخواد ببینه ایا ما اتیش بیار میشیم یا شما رو اروم میکنیم شما بزرگی کن
پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چقدر بد شده اصلا نباید حتی توخونه خودمون بدبقیه رو بگیم باید حواسمو بیشتر جمع کنم مادر من شصت و هشت سالشه مذهبی هم نیست که بگیم به غیبت اعتقاد داره اما ابدا حتی یک کلمه پشت سر هیچکس حرف نمیزنه کسی هم شروع کنه پشت سرکسی حرف بزنه فوری حرف توحرف میاره یا بلند میشه میره میگه ببخشید من حالم بد میشه بدگویی کسی رو بگم یا بشنونم حالا میفهمم چکاردرستیه ولی من نمیتونم لجم میگیره گاهی پیش شوهرم از این مدل حرفا میزنم
کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر پایان یافت؟