2777
2789
عنوان

شوهرم رفته ماموریت یک هفته رفته منم اسیر خونه مادرشوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 33 پست
بابا پدرشوهرموپا میشه می افته دنبالم باید بیایی اینا همه زیر سر شوهرمه اگر بیشتر از این طول بده میرم ...

واااا چیه تا تقی ب توقی میخوره میگید میرم دیگه برنمیگردم مگه بچه بازیه زندگی بالا پایین زیاد داره .یا بمون خونه خودت یا وقتی میری خونشون پتو ببر باخودت اگه توخونشون فقط مشکل پتو هست واینکه شما میدونستی همسرت ماموریت میره الان دیگه چرا این اداها رودرمیاری منم همسرم ماموریت میره شیفت میره تو شهرستانم تنها هم هستم از اوایل ازدواجمون همین بود ومن باهاش کنار اومدم اجازه ندادم هیچکسی دخالت کنه اوایل که بچه نداشتیم ماموریتی که خارج ازکشور باشه منو میبرد باهم میرفتیم وحتی ماموریت های داخلی که ازسه روزبیشتر طول میکشه میرفتم باهاش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اونا تعارف میزنن ، تو چرا قبول میکنی ، یعنی میان با بلدوزر بلندت میکنن ؟ خودت پامیشی با اختیار خودت میری ، کسی که پتو لک دار بهت میده یعنی نیا خونم .به شوهرت بگو خونه خودم راحتترم ، دیگه نرو ، یه نه محکم بگو و تمام