2777
2789
عنوان

نی نی یار 3

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 43 پست
دقیقن درسته شما درست میگی منم چند وقت پیش یه تاپیک زدم هرچی مذهبی تو سایت بود اومدن به من توهین کردن ...

منم میگم نباید ب عقیده شما توهین شه 

نمیگم این حقو فقط برا خودم قایلم/کیبورم ی با همزه نداره

هرمذهبی  ای ب عقیدتون توهین کرده من  بجاشون ازتون عذر میخوام

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

من از اون دفاع نمیکنم اما من یه تاپیکی زده بودم هرچی مذهبی بود اومدن به من بی احترامی کردن پس چرا بر ...

فرق نمیکنه چه عقایدی داشته باشیم باید انسان باشیم و انسانیت داشته باشیم .هرکس توهین کنه شخصیت خودش و نحوه تربیت خودش میره زیر سوال ، درباره تاپیک استارتر هم باید بگم اون کاربر توهین کرد به ائمه و شهدایی که اگه الان راحت تو خونه هامون نشستیم مدیون جوانمردیشون هستیم که اجازه ندادن عراقی ها کشورمون رو تصاحب کنن . 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الکی و افسانه گفتن توهینه ؟؟ نظرشو گفته جمع کنید خودتونو دیگه نباید بهتون گفت بالاچشتون ابروعه

نه حتما باید فحش میداد تا توهین باشه

نه حتما باید فحش میداد تا توهین باشه

از نظر هیچ انسان سالمی این توهین نیست 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

هیچ پوخی نیستن

@niniyar_2    

سلام اومد به ائمه و شهدا جسارت کرد باعث شد تاپیک مربوط به شهید هادی تعطیل بشه تعلیق نکردین الان داره دوباره ادامه میده .لطفا رسیدگی بشه 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
تایپیکاتو میبینم از سال۹۷مشکل داری تا الان تا آخر عمرت هم این مشکلات باهات میمونه

میدون اوج حقارتتو از کجا میشه فهمید؟

اینکه نمیتونی حرفی بزنی میری تاپیکامو چک میکنی 

اره مشکل دارم کوچولو

حرفت؟  ب تو چ اصلا

با دعای گربه سیاهه بارون نمیگیره

سلام بله دیدم پست شما رو و در ادامه بحث تاپیک قبلی همون کاربر اومدید و بحث رو ادامه دادید منم برای اینکه به عقاید کسی توهین نشه و کاربری ناراحت نشه مجبور به دخالت شدم الان مشکل شما چی هست؟

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
از نظر هیچ انسان سالمی این توهین نیست

خب این نظر توعه واسه خودت محترمه

من نظرم یچیز دیگس

مگ قرار نبود ب نظر هم احترام بذاریم؟

جالبه شما  بخودت این حقو میدی ولی برا من ک نظرم باهات متفاوته این حقو قایل نیستی

چرا اونوقت؟

میدون اوج حقارتتو از کجا میشه فهمید؟اینکه نمیتونی حرفی بزنی میری تاپیکامو چک میکنی اره مشکل دارم کوچ ...

شما هم لطفا بحث رو تموم کنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
سلام بله دیدم پست شما رو و در ادامه بحث تاپیک قبلی همون کاربر اومدید و بحث رو ادامه دادید منم برای ا ...

دیگ حل شد همش

دستتون درد نکنه

سلام بله دیدم پست شما رو و در ادامه بحث تاپیک قبلی همون کاربر اومدید و بحث رو ادامه دادید منم برای ا ...

مشکل اینه مگه بحث علیه ائمه و شهدا ممنوع نیست ؟ 

تو شیفت دوتا نی نی یار دیگه هرکس علیه توسل کردن بگه رسیدگی میشه شما اما تاپیک مربوط به شهید هادی رو بستی 

و اون کاربر رو هم تعلیق نکردین .اگه تذکر دادین الان اینجا چرا دوباره توهین کرده ؟ متاسفانه تو شیفت شما خیلی از این موارد پیش میاد  .