2777
2789
از نظر من از مد افتاده رنگ فانتزی معمولا تینیجرا فانتزی میکنن الان البته اونام دیگه لایت و اینا میکن ...

نه واقعا به من میاد اصلا دوست ندارم تغییرش بدم تینجر بودم فیس فریم قرمز روشن میزاشتم 

الان قرمز تیره تر میزارم 

مخصوصا با رژ قرمز عالی میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه واقعا به من میاد اصلا دوست ندارم تغییرش بدم تینجر بودم فیس فریم قرمز روشن میزاشتم الان قرمز تیره ...

یه مدت ترند شده بود از صغیر و کبیر همه رنگ فانتزی میذاشتن 😂

ولی خب الان  سلیقه ایه دیگه به هرکی بیاد اون میذاره

دقیقا مثل چتری دخترا که یه مدت تو خیابون راه میرفتی همه چتری بودن فارغ از لینکه بهشون میومد یا نه 

من اجازشو داشتم اما خودم حوصلم نمیکشید

من دوستم گذاشت فقط یه هفته اول خوشگل بود بعد هربار که میرفت حموم یه درجه زشت تر میشد اخرم موهاش به فنا رفت

اخرا از رنگه چیزی نمونده بود زرد شده بود موهاش

یه مدت ترند شده بود از صغیر و کبیر همه رنگ فانتزی میذاشتن 😂ولی خب الان سلیقه ایه دیگه به هرکی بیاد ...

دقیقا 😂 ولی از همون موقع به دلم نشست رنگش فک کنم وقتی پیر بشمم موهام قرمز باشه 

اره متاسفانه البته همیشه دوتا آدم پیدا میشه میگه چقدر رنگ موهات قشنگه ولی ۹۰ درصد بد نگاه میکنن

من خواهرم موهاشو صورتی کرد ۱ بچه داره بیبی فیسه ،بهش گفتم برای اینجا خوب نیست کردم حرف میزنن گفت برام مهم نیست حرفهای بقیه،خیلی دختر خوبی هم هست حرف بقیه براش مهم نیست میگه نظر خودم مهمه 

من دوستم گذاشت فقط یه هفته اول خوشگل بود بعد هربار که میرفت حموم یه درجه زشت تر میشد اخرم موهاش به ف ...

اره دکلره همینه  حداقل باید دو هفته ی بار رنگساژ بشه