2777
2789
عنوان

لطفا خانمای با تجربه کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 41 پست
خوشبحالت من هر لحظه میمیرم و زنده میشم تا شوهرم یکم محبت کنه بهم همه جوره ام باهاش ساختم سرکار رفتم ...

میدونی اوایل زندگی خیلی منو میزد خیلی درحدی چند تا نامه پزشک قانونی دارم بعد بهتر شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم وضعیتم دقیقا مثل توعه،دوتا بچه دارم شوهرم دوسم داره ولی یه اخلاقای بدیم داره ،درآمدش کمه ،من الان آخرین مانتویی که گرفتم عید بود ،آخرین کفشم عید پیارسال ، کیفم و پارسال گرفتم ،هیچی واسه خودم خرج نمیکنم هیچییی

نمیتونم اصلا سعیمو میکنم ها ولی نمیشه همش تو خودمم من اصلا اینجوری نبودم

ببین الان پیام دومیتو خوندم ک میگی انلاین شاپ داشتی 

و خب 

بخاطر این که شوهرت جلوتو گرفته و این که حس مستقل بودنو قبلا کشیدی و این که الان پیش خودت همش فکر میکنی ک اگ منم یکاری کنم شرایط بهتر میشه ولی شوهرت اجازه نمیده اینجوری شدی 

البته من اینجوری فکر میکنم 

ولی گفتی شوهرت خوبه و به فکرته 

این دوره واقعا شرایط برای همه سخته 

فکر نکن از بقیه عقب موندی و احساس کمتر بودن نکن چون انلاین شاپت بسته شده پس عقب افتادی 

یه شوهری داری ک میگی خوبه و دوتا بچه 

سعی کن بچه هاتو موفق تربیت کنی و به شوهرت انرژی خوب بدی و تو خونه کمک حالش باشی که اونم بتونه و با امید به این ک تورو داره خوشحال میکنه هر روز بره سرکار 

مشکل اصلیش با کار نکردنت چیه؟

سعی کن یکم انرژی مثبت ب خودت بدی و با چیزای کوچیک حالتو خوب کنی 

امیدوارم شرایطتت خیلی بهتر بشه

روانشناس،شما نیاز دلرین با یکی صحبت کنین نیاز به دارو نیست

چهار ماه پیش رفتم مشاوره طلاق داشتیم بعد اون با مشاوره ادامه دادیم  اخه الان برم میگه اینجوری فک نکن اینکارو نکن چیز خاصی نمیگن ک

میدونی اوایل زندگی خیلی منو میزد خیلی درحدی چند تا نامه پزشک قانونی دارم بعد بهتر شد

منم همینطور خیلی کتک خوردم ازش با اینک سنی ندارم همسنایه من شاید تحمل نکنن حالا ک خوب شده سخته میدونم اما چشماتو ببند ادم از ناراحتی و عصاب خوردی دچار مریضی میشه بخاطر بچه هات الان ک خوب شده بمون♥️

ببین الان پیام دومیتو خوندم ک میگی انلاین شاپ داشتی و خب بخاطر این که شوهرت جلوتو گرفته و این که حس ...

ممنون عزیزم دقیقا همینجوریه میگه بزار بچها بزرگ شن تو باید بری جایی کار کنی شیش تومن بگیری چهار تومن باید بدی پول مهد بقیشم پول رفت و امدت

منم وضعیتم دقیقا مثل توعه،دوتا بچه دارم شوهرم دوسم داره ولی یه اخلاقای بدیم داره ،درآمدش کمه ،من الا ...

من ولی میکنم برام مهم نیست 

به من گفت کار نکن هر چی خاستی میخرم  من نکردم باید بخره البته اینجوریم میگم نیست هر چی بخام بخره باید اینقد دعوا بحث کنم دل بشکنم تا بگیره