2777
2789
عنوان

تا حالا شده کلی برای چیزی خرج کنین و اما اونی نشه که میخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 59 پست
کلا با اینک خوب درستم نکرد کاری ندارم جیغ میزد سرم چون چشمام اشک میومد موقع گذاشتن مژه تحقیرم کرد به ...

خوب کاری کردی 

چه بیشعور 

من تو تعارف موندم طرف دوستم بود خیلی پشیمونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیشب واسه تولد دخترم 

لباس واسش خریدم 

کیک خریدم 

بادکنک تزئین کردم 

با اینکه فقط خودمو شوهرم بودیم ولی خیلی خستگی داشت چون بچه کوچیک دارم .بعد عکساش تار شد 

ینی اعصابم داغون شد 

عکسشو بزارم؟

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

باشه مرسی یعنی پاک کنم پشیمون میشم؟

اره بابا

خاطره خوبه ادم داشته باشه

هرجقدرم بد باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

میخاستم موهامو کاور کنم فق از جلو رنگ کنم ارایشگاه گف هشثد دادم اونی ک میخام نشد روز بعدش گف حتما باید گوش تا گوش بزنم تا درس شه ک میشه یکو دویس دادم بازم اونی ک میخام نشد هیچ گند زد دو روز بعد رفتم ی ارایشگر دیگه هفتصد دادم بهتر اول شد اما بازم اونی ک خاستم نشد 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

وای عزیزم مرسی خیلی لطف کردی حالم خیلی بهتر شد ممنونم 🙏🏻😘❤️💋🌺

یه چیز برات تعریف کنم حوصله داری؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میخاستم موهامو کاور کنم فق از جلو رنگ کنم ارایشگاه گف هشثد دادم اونی ک میخام نشد روز بعدش گف حتما با ...

اشکال نداره 

ارایشگاه همینه انقدر باید صبور باشی و بگردی تا اونی که میخوای پیدا کنی مخصوصا الان که اکثر ارایشگاه ها افتضاحن 

رنگ مو هم بلخره عوض میکنی و در میاد و اینا