2777
2789
عنوان

این پسره خوبه همه میگن بچسب بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 30 پست

شاید اونقدر که باید به دلت ننشسته که نسبت به قیافش حس خوبی نداری

در کل اخلاقش رو پسندیدی؟ 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اختلاف سنیتون چقدره چند سالتونهقیافه نیست که برات میمونه اخلاقش مهمه پنج سال بعد زیر یه سقف بودن قیا ...

من۲۳ اون ۲۹ می‌دونی همش میگم یه روز اگه بخاد دستم رو بگیره یه جوری میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ولی به دلم نیست زیاد🙃همش حس میکنم اگه یه روز دستمو بگیره یه جوری میشم

مهم ترین و اصلی ترین دلیل برای ازدواج با یک شخص ب نظرم وایب و هدف مشترکه،الا ی ادم خوشگل و جوون و خوش تیپ پیدا شه ولی تو مثلا هدفت اینه درس بخونی بری خارج و فلان ،اون کاملا برعکس دلش نمخاد تو درس بخونی یا برین یه کشور دیگ،اهدافتون فرق داره،پس کنسله، باهاش صحبت کن، ببین اهداف مشترکتون چند درصده؟؟؟ ظاهر واست عادی میشه ولی آدمی که باهاش وجه اشتراکی نداری برات کسل کننده میشه و ادامه زندگی با همچین آدمی ممکن نیست

پول ندارم😂

مسئله مهمیه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

مهم ترین و اصلی ترین دلیل برای ازدواج با یک شخص ب نظرم وایب و هدف مشترکه،الا ی ادم خوشگل و جوون و خو ...

اره من آز اخلاقش خوشم میاد آدم بی حاشیه ای هست تو اینستاش هم یه عکس از خودش نزاشته فقط پست راجب پدر و مادر.... دست و دلبازی هم خوشم میاد

اره شوخه گرمه

بیشتر بشناسش ببین بعدا به چه نتیجه ای میرسی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

به خاطرموهاش که کچله یه کم خوشت نمیاد؟یاکلاازش وایب خوبی نمیگیری ؟

از نزدیک ندیدمش فقط عکس....بد مثلا ها میگم همکارم کسی بینت‌ش بگن زشته و فلان یا کنارش باشم  فک کن‌ن منم سنم زیاده

اره من آز اخلاقش خوشم میاد آدم بی حاشیه ای هست تو اینستاش هم یه عکس از خودش نزاشته فقط پست راجب پدر ...

پس یه مدت باهاش تایم بگذرون،حدودا ۲ ۳ ماه،ببین اگر اصلا به دلت نمیشینه کنسلش کن، مجبور نیستی حتما با این شخص ازدواج کنی