2777
2789
عنوان

خدا کنه حامله نباشم

117 بازدید | 9 پست

آخرین بار ۳۰ آبان لکه بینی شروع شد بعد خونریزی پریودی داشتم بعدش بازم لکه بینی داشتم الان نهایتا یه هفتس که پاکم 

بنظرم باید این روزا پریود میشدم ولی خبری نیس

اینم بگم آیودی دارم همون آبان ماه چکش کرد سر جاش بود

کمردرد شدیدی هم دارم 

زعفرونم خوردم پریود نشدم 

تورو خدا دعا کنین پریود بشم حامله نباشم😢😢😢

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی بی چک بزن .امیدوارم نباشی وقتی نمیخوای

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

درکت میکنم

دعا کن حامله نباشم 🥺🤍

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بی بی چک بزن .امیدوارم نباشی وقتی نمیخوای

انشالله که منفی باشه 😢😢😢

بچه آرزو خیلیاس

انشالله خدا قسمت شما و منتظرا بکنه 

ولی وقتی یکی نمیخواد نده 😭

چه ربطی داشت الان

😭😭😭😭

دعا کن حامله نباشم لطفا