2777
2789
عنوان

اسم پسر علی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 33 پست
خدایی علی خیلی اسم پرابهت و خاصیه شوهر ندارم هنوز ولی اگه ایشالا بچه دار شدم پسر بود اسمش میزارم علی

انشالله یه همسر مانند علی نصیبت بشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرگز قدیمی نمیشه هر بار با شنیدنش قاب آدم جلا پیدا میکنه

درسته خیلی دوستش دارم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

به نظرت بین المللی هستش ؟

نمیدونم عزیزم ولی خیلی اسم خاص و قشنگیه..اخه این اسمای جدید ک قشنگن واقعا تو یکی دوسال مد شدن و دوباره از مد میرن.ولی اسم علی و فاطمه و اینا همیشه خاصه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
نمیدونم عزیزم ولی خیلی اسم خاص و قشنگیه..اخه این اسمای جدید ک قشنگن واقعا تو یکی دوسال مد شدن و دوبا ...

دقیقااا بعد بعضی از این اسم ها خارج از کشور 

معنا های عجیب دارن ولی راجب اسم ائمه من 

نشنیدم 

دقیقااا بعد بعضی از این اسم ها خارج از کشور معنا های عجیب دارن ولی راجب اسم ائمه من نشنیدم

فیلم های ترکی خیلی از اسم های کا استفاده میکنن..مث محمد و زینب و اینا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
من اسم شوهرم علی هست روز تولد حضرت علی هم به دنیا اومده خیلی اسمش دوست دارم

عالیه 

فیلم های ترکی خیلی از اسم های کا استفاده میکنن..مث محمد و زینب و اینا

خب ترکیه هم مسلمان و شیعه داره 

اسم خیلی قشنگیه هیچوقت قدیمی و خز نمیشه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اسم علی هیچوقت از مد نمیفته و نه تنها تو ایران و کشورهای عربی بلکه تو ی سری کشورهای دیگه هم من اینو ...

خیلی زیاد آوای خاصی داره