2777
2789
وای ازنارونمیدونم اماسمت مااینجورنیست عزیزم لراادمای تعصبی وغیرتین اگه هم چیزی بوده سرناموس بوده بشد ...

این بنده  خداهم ک میخواست ازدواج کنه بخاطر این مسائل میخواد تموم کنه، اما اونطرف ک ازنایی هستش اصلا بیخیالش  نمیشه و تهدید میکنه ک خودش میکشه این بنده خدا هم مونده نمیدونه چیکار کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این بنده خداهم ک میخواست ازدواج کنه بخاطر این مسائل میخواد تموم کنه، اما اونطرف ک ازنایی هستش اصلا ...

خب دیگه میخاست بالرا😁واردرابطه نشه بنظرم چیزخوبیه تواین زمونه ک اکثرمردابی غیرتن وناموسشونوبه اشتراک میزارن

ببین بنظرم اصلا ربطی ب شهر و قومیت ندارهغیرت باشه حتما لازم ب برخورده سر ناموسو این چیزی ک شما گفتی ...

والا ما خودمونم برامون جای تعجب داره،  اما اون بنده خدا گفته ک تو محل ما تفنگ و چاقو و قمه عادیه همه تو خونه هاشون دارن 

والا ما خودمونم برامون جای تعجب داره، اما اون بنده خدا گفته ک تو محل ما تفنگ و چاقو و قمه عادیه همه ...

خداشاهده اولینباره میبینم در مورد ازنا اینجور گفتن

اتفاقا مردم بشدت خون گرم و اهل علم و با شخصیتی هستن

خب بحثشون سرچی بوده عزیزم دقیق بگو

اصلا کلا اینا ک باهم در ارتباط بودن اون آقا هم خیلی حساس بود هم اینکه کلا همش این خانوم تهدید میکنه ک من خودمو میکشم سر هر بحثی ک میشه این خانوم تهدید میکنه، جوری شده ک این خانم خودش یسره حالش بده,میخوادم با اون آقا تموم کنه نمیتونه چون تهدید میکنه ک من خودم میکشم

خداشاهده اولینباره میبینم در مورد ازنا اینجور گفتناتفاقا مردم بشدت خون گرم و اهل علم و با شخصیتی هست ...

راسته ک میگن چند وقت پیش یه پسری با قطار خودکشی کرد تو ازنا؟

اصلا کلا اینا ک باهم در ارتباط بودن اون آقا هم خیلی حساس بود هم اینکه کلا همش این خانوم تهدید میکنه ...

واااااا  پسرلرانق سوسول مگ میشه حالاحساسیت وغیرتش یچیزی

خوبگه خودتوبکش خونش ک گردن اون نمیفته ادمی ک انق ضعیف باشع سرهرچب بخواخودشوبکشه همون بهتربمیره

سلام بچها، میخواستم یه سوالی بپرسم. آیا حقیقت داره ک تو ازنا دعواهاشون با تفنگ و چاقو و قمه هستش؟ ح ...

ن همچین راحتم نیست فقط یه طایفه هست اونا اینجورین وگرنه نسبت ب بقیه شهرایه لرستان ازنا خیلی ارومه دعوا و حونریزیم نداره