2777
2789
عنوان

بچهای کوچیک شما زیاد گوشی میگیرن ازتون بازی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازدستشون میرم ی جا قایمکی ی تلفن میزنم و دوباره قایمش میکنم گوشیو😐

منم سعی میکنم تو کابینت قایم کنم🤦‍♀️

ولی یکی میاد خونمون یا جایی میریم هی میگه گوشی بده

هر چی گریه کرد داد زد و خودش رو کشت گوشیم رو ندادم جلوی مهمونا هم دیگه نمی‌دم تا سو استفاده نکنه قبل ...

افرین 

منم امشب جایی بودیم گفتم گوشبمو نیاوردم مونده خونه دیگه نگفت تا دست پسرم دید گفت بده بده تا گرفت

من اصلا و ابدا گوشی نمیدم و رمزش هم نمیدونن که خودشون بردارن ولی متاسفانه باباشون دلش نمیاد نده😐😐� ...

برا منو میدونن پاک میکنم یه پیششوهرم گریه کنه شوهرم میگه بده گناه داره و دلش میسوزه امشب سر اینم غرغر کردم گفتم مقصر تویی و دل سوزیات

من محدودش کردم روزی دو ساعت میدم یکساعت روز یکساعت شب اوایل که این قانونو گزاشتم عصبی میشد گریه میکر ...

سه سالو نیمه اس قانون حالیش نیس وقت و بی وقت میگه بده

منم سعی میکنم تو کابینت قایم کنم🤦‍♀️ولی یکی میاد خونمون یا جایی میریم هی میگه گوشی بده

من اون زمان دیگ میدم برن یجا آروم بشینن چون هم زشته بخوای باهاشون بحث کنی پیش کسی هم اونا گیر بدن دادو بیداد میکنن

برا منو میدونن پاک میکنم یه پیششوهرم گریه کنه شوهرم میگه بده گناه داره و دلش میسوزه امشب سر اینم غرغ ...

دقیقا شوهر منم همین کار رو کرد باهام الان گوشیم صفحه اش شکسته خراب شده کلا ، شوهرمم درستش نمیکنه ، وقتایی که تو مهمونی دست بچه های دیگه هست پسرم میاد جوشی رو میخواد ولی من میگم نیاوردم فراموشش کردم تو خونه 

سه سالو نیمه اس قانون حالیش نیس وقت و بی وقت میگه بده

پسر منم ۴ سالشه 

باید براش توضیح بدی بگی در طول روز دوبار گوشیو میدم بهت بعد ساعت تنظیم کن بگو وقتی زنگ خورد گوشی رو ازت میگیرم 

وقتی نزدیک ساعتی شد که باید گوشیو ازش بگیری بگو وقتت داره تموم میشه ده دقه دیگ گوشیو میگیرم ساعتش که رسید گوشیو بگیر هرکاری کرد قشقرق بپا کرد کوتاه نیا چند روز این کارو تکرار کن تا عادت کنه براش لگو  و خمیر بازی و کتاب بگیر جایگزین گوشی بشه و تایم مازادو بزار تی وی ببینه که ضررش کمتر از گوشیه 

برا منو میدونن پاک میکنم یه پیششوهرم گریه کنه شوهرم میگه بده گناه داره و دلش میسوزه امشب سر اینم غرغ ...

واقعا هرچی میکشیم از دست این باباهاس با دلسوزی هاشون! 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲