2777
2789
عنوان

فیلم کره ای میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 24 پست
مرسی گلم🌸عاشقان ماهو دیدی؟خیلی تعریفشو شنیدم اما یه قسمت دیدم حس کردم مثله سریال جومونگه مدلشون اون ...

تقریبا ۵سال پیش دیدم

نبابا جومونگ کجا این کجا🥲🤭

بخدا بعد گذشت اینهمه سال هنوزم کلشو یادمه دیالوگاشون تو مغزم حک شده

ببین حتما مطمئنم خوشت میاد🌹

دعا کنید یه کار خوب با درآمد و مزایا و همه چی مناسب پیدا کنم😭🙏🏻

تقریبا ۵سال پیش دیدمنبابا جومونگ کجا این کجا🥲🤭بخدا بعد گذشت اینهمه سال هنوزم کلشو یادمه دیالوگاشون ...

باشه مرسی عزیزم😍💜

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو عزیزم یه سرچ میکنم خوب بودن میبینم

عشق پرستاره فانتزيه

عشق نيروانا ووشيا و عاشقانه

جذابيت پنهان عاشقانه

عشق پنهان مدرن و خيلى پرطرفدار

هزاران سال براى تو 

هفت بار دوستت دارم

دختر مرواريدى 

جذابيت مرگبار اين مينى سريال 

شاهزاده خانم و گرگينه فانتزى و خنده داره يكم

شكوفايى در زمان سختى بيشتر براى كسب و كار 

فندک و پرنسس

داستان عارفان اينم فانتزيه

داستان قصر كويينگ

حماسه ديبا

يكه و تنها

شكوفايى

عشق پرستاره فانتزيهعشق نيروانا ووشيا و عاشقانهجذابيت پنهان عاشقانهعشق پنهان مدرن و خيلى پرطرفدارهزار ...

مررررسی گلم از وقتی ک گذاشتی😍💜🌸اون فندک و پرنسس همون عروس گابلین نیس؟اخه اونم فندکو فوت میکرد گابلین ظاهر میشد😄

مررررسی گلم از وقتی ک گذاشتی😍💜🌸اون فندک و پرنسس همون عروس گابلین نیس؟اخه اونم فندکو فوت میکرد گاب ...

خواهش ميكنم

اگه خواستى بيشترم ميتونم بگم

اين شكوفايى در زمان سختى خيلى قشنگه 

ديگه اکثر بازيگرام كه من روشون كراش زدم😂

نه اون نيست

خواهش ميكنماگه خواستى بيشترم ميتونم بگماين شكوفايى در زمان سختى خيلى قشنگه ديگه اکثر بازيگرام كه من ...

خخخ منم رو بازیگرای کره ای کراش میزنم🤣ولی خدایی خیلی آرایششون میکنن کرم پودر ک نگم😂حالا اینارو برم سرچ کنم ببینم کدوم قشنگه ببینمشون تموم شد باز تگت میکنم😁میگم من آنلاین نگا میکنم تو گوشی بنظرت دانلودشون کنی بصرفه تره یا آنلاین ببینی؟

خخخ منم رو بازیگرای کره ای کراش میزنم🤣ولی خدایی خیلی آرایششون میکنن کرم پودر ک نگم😂حالا اینارو برم ...

دانلود كنى بهتره تو تلگرام من https://t.me/Cdrama_SM

تو اين كانال ميبينم

بلشه عزيزم

كلا تو اينجا هر فيلمى كه اومد رو فورى ميذارن