2777
2789
عنوان

تاپیک تجربه خودکشی دیدم گفتم منم تجربمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 97 پست
برو دکتر گوارش عمه من رفت آندوسکوپی کرد اونم چیزی نمی‌خورد الان دارو میخوره بهتره بنظرم پشت گوش نند ...

تحت نظر دکترم عزیزم هروقت اذیت میشم دارو مصرف میکنم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من کلا مریض این چیزام آدم بدونه خوبه

ولش کن 

من ازونایی نیستم که نصیحت کنم بگم نکن یا بکن 

زندگی هم اینجوری نیست که بگم یه روز خوب میاد چون شاید روزای بعدی که تو راهه سخت تر و بدترم بشه 

ولی رها کن ولش کن هر چه آمد خوش آمد  تا اینجا که انتخاب خودمون نبوده بذار مرگ و زندگی هم انتخاب خودمون نباشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون دیگه ، تو این سن همه تو فکر این کاران بعد ۵ سال به این حماقت میخندی و میفهمی اون چیزی که الان ب ...

من احمق سنمم کم نبود ۲۶ سالم بود جنون آنیه شوهرم حرف حالیش نمیشد 

الانکه فک میکنم میگم چقدر احمق بودم 

قلبم را بخاک بسپار تا ببینی خاک را عاشق تو می‌کند 

من احمق سنمم کم نبود ۲۶ سالم بود جنون آنیه شوهرم حرف حالیش نمیشد الانکه فک میکنم میگم چقدر احمق بودم

من ۲۰ سالم بود

من احمق سنمم کم نبود ۲۶ سالم بود جنون آنیه شوهرم حرف حالیش نمیشد الانکه فک میکنم میگم چقدر احمق بودم

شما درگیر بیماری بودی عزیزم ، یکم مطالعه داشتم در مورد دو قطبی این حالتی که شما داشتید توی خیلی از کسایی که درگیر بودن رخ داده 

خداروشکر که بخیر گذشته و اتفاق بدی براتون نیوفتاده

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

نمیکشه آدم بعضی وقتا قبول داری؟

هنوز خیلی کم سنی من تقریبا دو برابر تو سن دارم به جرئت میتونم بهت بگم زندگی همیشه این مدلی نمیمونه گاهی یه شبایی هست که فک میکنی تا صبح دوام نمیاری اما میگذره روز خوبم میاد. من بعد اون جریان وقتی اشک مادرمو دیدم فهمیدم هیچی ارزش گریه مادرو نداره الان خودم مادرم میگم خدایا شکرت من زنده موندم که الان مادری کنم

شما درگیر بیماری بودی عزیزم ، یکم مطالعه داشتم در مورد دو قطبی این حالتی که شما داشتید توی خیلی از ک ...

دو قطبی چجوریه؟

هنوز خیلی کم سنی من تقریبا دو برابر تو سن دارم به جرئت میتونم بهت بگم زندگی همیشه این مدلی نمیمونه گ ...

بعضی چیزا آدمو واقعا خسته میکنه 

خداروشکر عزیزم تنت همیشه سلامت

شما درگیر بیماری بودی عزیزم ، یکم مطالعه داشتم در مورد دو قطبی این حالتی که شما داشتید توی خیلی از ک ...

میدونه من نوع دو ام بیشتر تو افسردگی بودم 

رفتار پر خطر و شیدایی زیاد نداشتم ولی همونایی هم که داشتم هنوز برام قابل هضم نیست یکیش همین خودکشی سر یه دعوای ساده

قلبم را بخاک بسپار تا ببینی خاک را عاشق تو می‌کند