2777
2789
عنوان

شوهرم صبح میره سفر کاری بنظرتون برم خونه مامانم 🙁😥

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 39 پست
دو روز بمون نتونستی تحمل کنی بعد برو ولی در کل خونه خودت باشی بیشتر خوشمیگذره با بچه هات بخواب بخور ...

عین خودم حرفه ای هستیا🤣

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرم سه سال انگلیس درس خوند ، عین سه سال خونه ی هیچکس نرفتم 🤣 الانم کارش شیفتیه بازم هیچ جا نمیرم 🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

با دو تا بچه تنهام تو خونه ها🙁🤣

تنها نیستی وقتی دو تا بچه داری سه تایین!! 

من به شخصه نه از این اخلاقا خوشم میاد نه درست میدونم نه خودم این مدلی هستم!

تو دنیای امروز همه ادم ها باید بلد باشن مستقل زندگی کنند!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
همسرم سه سال انگلیس درس خوند ، عین سه سال خونه ی هیچکس نرفتم 🤣 الانم کارش شیفتیه بازم هیچ جا نمیرم ...

والا خوشبحالت .آرامشی که تو تونه خودت هست جای دیگه نیس

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
همسرم سه سال انگلیس درس خوند ، عین سه سال خونه ی هیچکس نرفتم 🤣 الانم کارش شیفتیه بازم هیچ جا نمیرم ...

چه خوب 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗