2777
2789

مامانم دیگه نمیتونه ده قدم راه بره فردا بستری میشه برای عمل استرس دارم سر درد دارم خواب ندارم توروخدا بیاید بگید اگه کسی تجربه داره

پسر همسایمون عمل کرده 

یه هفته بعد سرپا شد 

ترسم نداره

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا🥲 میشه دعا کنی عمل مامان منم راحت باشه

اره عزیزم اصلا نگران نباش عمل سختی نیست 

چشم حتما 

ان شالله بسلامتی عمل میشن 🩷🩷🩷

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

ببین از بیهوشی نترس من تو بخشی که مریضا بعد همین جراحی میان بودم بیهوشی و مدتش بستگی به میزان دارویی داره که بهش میدن اثر دارو بره خوب به هوش میان. اون چیزی که شما فکر میکنید از بیهوشی کسی برنگرده احتمالش خیلی خیلی کمه و مثال تو مریضی که خیلی سنش بالاس یا قلبش مشکل داره کلا یا بیماری های دیگه داره ممکنه پیش بیاد 

داداشم نمی‌توانست تکون بخوره بعد عمل الان ۱۵ساله ازدواج کرده کار می‌کنه کارشم سخت عالیه،پدرشوهرم دوب ...

اسم دکترشون چیه بعد عمل خم و راست شدن و همه کارهاشون مثل قبل از اینه که کنرشچن آسیب ببینه؟

اسم دکترشون چیه بعد عمل خم و راست شدن و همه کارهاشون مثل قبل از اینه که کنرشچن آسیب ببینه؟

والا دکتر داداشم و خالم فک کنم جنگی بود اورومیه عمل کردن،داداشم شغلش پخش مواد غذایی بهداشتی و خرازی همش رانندگی و حمل بار اضافه وزنم خیلی داره خدارو شکر راحت همه کاراشو می‌کنه دردم نداره،خالمم همینطور،اسم دکترو دقیق یادم نیس فک کنم همینه

والا دکتر داداشم و خالم فک کنم جنگی بود اورومیه عمل کردن،داداشم شغلش پخش مواد غذایی بهداشتی و خرازی ...

چه خوب خدارو شکر من سنم پایینه و دیسکم پاره شده بهم میگن عمل نیاز نداری ولی تو این مدت که اینجوری شدم خیلی محدودیت برام ایجاد شد مثلاً نمیتونم کامل خم بشم یا زیاد راه برم کمرم خیلی درد میگیره همش دلم میخواد دراز بکشم . از کار و زندگی افتادم 

چه خوب خدارو شکر من سنم پایینه و دیسکم پاره شده بهم میگن عمل نیاز نداری ولی تو این مدت که اینجوری شد ...

نه عزیزم شرایط داداش و پدرشوهرم خیلی بد بود اصلا یه طور شده بود نمیتونی تکون بخوره تا از جاش بلند میشد با کمک و هزار مکافات بود داداشم موقع عمل ۲۹سالش بود درست یه سال بعدش ازدواج کرد

نه عزیزم شرایط داداش و پدرشوهرم خیلی بد بود اصلا یه طور شده بود نمیتونی تکون بخوره تا از جاش بلند می ...

منم ۲۹ هستم . کمردرد بدچیزیه کاش هیچ وقت وجود نداشت گاهی فکر میکنم یه گربه اینقدر اینور اونور میپره هیچیش نمیشه ما تو سن پایین داغون میشیم 😅

منم ۲۹ هستم . کمردرد بدچیزیه کاش هیچ وقت وجود نداشت گاهی فکر میکنم یه گربه اینقدر اینور اونور میپره ...

دقیقا سبک زندگی اشتباه،اوایل که حالمون خوب متوجه نیستیم یهو به خودمون میایم که دیگه دیر شده ،انشالله شمام حالتون خوب میشه و به روال قبل برمیگردین