2777
2789
عنوان

از جمعه باشوهرم قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 56 پست
تو نباید میگفتی تو بهش زول زدی یا نظر داری بعدم بگو تو براش مثل داداش نیسی ادم همجنسشو میشناسه الان ...

چقدر خانمی شما ماشالله بهت من ۱۲سال زندگی میکنم.ولی انگار ۶ماه زندگی مشترک شروع کردم اصلا صبر ندارم بلد رابطه نیستم

الان قهرید؟ یعنی قهر عین ما که هیچ حرفی هم نمیزنید خودت اذیت نمیشی دیوونه نمیشی توخونه؟

نه مقصر خودشه 

خودش اذیت میشه حتی روز زن کادو گرفت ولی هیچی نگفتم باززز

این تنبیه واقعا براش لازم بود انگار...

تاپیک آخرم نوشتم جریانش رو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره نباید میگفتم اشتباه کردم . سیاست ندارم اصلا بنظرت دفعه دیگه اون خانم دیدم چیکار کنم باهاش حرف ب ...

اصلا فدای سرت کن بذار اینقدر نخ بده که تو جمع انگشت نما شده . مطمئن باش شوهرت فکر بد نکرده درمورد اون خانوم

فقط ب خودت برس تو جمع ام خیلی ب شوهرت احترام بذار ی اقا بذار کنار اسمش 

باهم بخندین تا بفهمه رابطه تون خوبه نزدیک تر نشه

بعدم ب شوهرت همیشه بگو من از چشام بیشتر ب تو اعتماد دارم 

نه مقصر خودشه خودش اذیت میشه حتی روز زن کادو گرفت ولی هیچی نگفتم بازززاین تنبیه واقعا براش لازم بود ...

بیچاره گناه داره وقتی کادو گرفته شوهر من محل نداده حتی حس میکنم از هم فاصله گرفتیم خیانت میکنه این بنده خدا که اومده سمتت

چقدر خانمی شما ماشالله بهت من ۱۲سال زندگی میکنم.ولی انگار ۶ماه زندگی مشترک شروع کردم اصلا صبر ندارم ...

من عزیزم تو سن کم طلاق داشتم مشاوره زیاد رفتم الان نزدیک 7ساله زندگی مشترک دومم شروع کردم

کلا همه چیز راحت میشه وقتی باهم حرف بزنید فقط سختش نکن . غرورتو بذار کنار . من دخترخاله خودم 9ساله داره زندگی میکنه بیشتر اون 9سال قهر بوده الانم فقط قهرو دعوا دارن 

تاپیک آخرم رو بخون...هزار کیلو طلا و جواهر هم بگیره بازم قهرم...

قصدت طلاقه؟چون میدونی نازت میکشه قهری اگه مثل شوهر من بره دنبال یکی دیگه محلت نده بیشتر از خودت قهر کنه این رفتار نمیکردی

قصدت طلاقه؟چون میدونی نازت میکشه قهری اگه مثل شوهر من بره دنبال یکی دیگه محلت نده بیشتر از خودت قهر ...

نه قصدم مجازات هست

چون تو این مدت انگار ننه شو بیخیال شده...

همه راهی رفتم بخدا هیچ جواب نگرفتم

هی باز اون زن شد محور زندگی ما

الان نیست و همین خوشحالم میکنه

نه قصدم مجازات هستچون تو این مدت انگار ننه شو بیخیال شده...همه راهی رفتم بخدا هیچ جواب نگرفتمهی باز ...

خدا به زندگی همه آرامش بده دعا کنید ماهم بینمون درست بشه 😓 کاش مثل شوهرت میومد منم حرفی نداشتم 

خدا به زندگی همه آرامش بده دعا کنید ماهم بینمون درست بشه 😓 کاش مثل شوهرت میومد منم حرفی نداشتم

درست میشه 

نگران نباش

من ک ب این نتیجه رسیدم قهر هم واقعا لازمه یجاهایی

یا میخوای خودتو بزن ب مریَضی و مجبورش کن بهت رسیدگی کنه و... تا بیاد سمتت

تو فیلما دیدم نمیدونم عملی میشه یا نه

ازین کارا کن نهایتا🤭