2777
2789
عنوان

حرفای عجیب احساسی کراشم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 56 پست
خوب ینی ی مدت در ارتباط باشیم بعد تصمیم بگیریم جدی باشم یا ن ! منظورت اینه؟

اره اکر واقعا ازت خوشش اومده باشه استقبال میکنه 

اینجوری یعنی تو واسه خودت ارزش قائلی و هرکی از راه اومد رو زارت تو زندگیت راه نمیدی و برای خودت چارچوب داری

اگر قبول نکرد یعنی هوله و کلا واسه سرگرمی اومده جلو همون بهتر که بره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متوجه نشدم عزیزم چی گفتین🥺

وقتی میخوان مخ بزنن ازین جمله استفاده میکنن

ولی دخترا از ظاهرش میتونن بفهمن آدم خوبی هست یا نه

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

اره اکر واقعا ازت خوشش اومده باشه استقبال میکنه اینجوری یعنی تو واسه خودت ارزش قائلی و هرکی از راه ا ...

بله دقیقا درست میگی‌🥺

ینی بگم فعلا همو بشناسیم بعدش تصمیم بگیریم سبک هم نمیشم؟

وقتی میخوان مخ بزنن ازین جمله استفاده میکننولی دخترا از ظاهرش میتونن بفهمن آدم خوبی هست یا نه

ظاهرش خیلی موجه هست اما دیگ نمیدونم چون شناخت زیادی ندارم مرسی از راهنماییت عسلم🌹🥰

ظاهرش خیلی موجه هست اما دیگ نمیدونم چون شناخت زیادی ندارم مرسی از راهنماییت عسلم🌹🥰

خوشبحالت کاش کراش منم ادم بود انتر من میبینه انگر جن میگیرتش بی اعتنا میکنه...

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

نه اما احتمال زیاد بده 😐

حالا بزار بینم چی میشه یکم باهاش حرف بزن بکش بیرون از زیر زبونش ببین لاشیه یا نه اگ پیشنهاد داد بگو فعلا بیا حرف بزنیم بعد تصمیم بگیر

میدونم سختته ولی خودت باشه :)