2777
2789

از دنیا اومدنم تا 30 سالگیم، فقر، اعتیاد پدر، بد اخلاقی پدر، اعصاب نداشتن مادر، همیشه تنش، جنگ روانی در منزل، دریغ از یه متر اتاق که پناه ببرم بهش، شلوغی خونه، نداشتن حریم خصوصی، بی پولی همیشگی، حسرت کوچکترین چیزها، اگه میخایین بازم بگم، ولی تلاش کردم درس خوندم شاغل شدم، ازدواج کردم، بچه دار شدم، الان در آرامش و رفاه هستم، خدای مهربونم شکرت، دیر دادی ولی دادی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین امسال ۱۹ سالمهمن صبحی که بابام قرار بود دفن بشه رفتم قبر خریدم الان که فک میکنم میبینم اون لحظه ...

افرین برشما که تونستین خودتون روخوب جمع کنید ونذارید جنازه پدرتون روزمین بمونه مادرمن شصت سالش پدرشوچندماه ازدست داده افسردگی گرفته بااینکه یه خانوم مستقل وشاغلی بوده وتوجامعه بوده ولی نتونسته خودشوجمع کنه

گاهی انسانم آرزوست
افرین برشما که تونستین خودتون روخوب جمع کنید ونذارید جنازه پدرتون روزمین بمونه مادرمن شصت سالش پدرشو ...

من خودمو جمع نکردم من یه همسرم یه دختر یه خواهرم مجبورم به خاطر خانوادم سرپا بمونم وگرنه هنوزم که هنوزم نتونستم یه دل سیر واسه نداشتن پدرم گریه کنم

لایک نکن خواهر منننن  
نه اصلا خوشحال نیستم ی جوجه اردک زشت و تنهام

کاش من جات بودم حاضر بودم فقط جات باشم بقیش مهم نیست

میدونی من برای اینکه به جایی ک هستی برسم چقدر پدرم داره درمیاد نتیجه نداره؟

ریزش مو گرفتم مشکل قبلی گرفتم رفلاکس معده گرفتم🥲

عاشق گربه ها🥺🍓❤

یه دختراروم وپاک بودم اصلا نمیدونستم پسرچیه یکی اومد ومنووابسته خودش کرد پنج سال ازهمه چی براش زدم بهترین موقعیت های زندگیموبخاطرش هدردادم موندم به پاش توروخونواده ام ایستادم وقتی خواستم باهاش عقدکنم متوجه شدم معتادبه قرص مثل دیوونه هاشده بودم حتی خریدمونوکرده بودیم ولی مراسموبهم زدم خیلی سخت بودولی ازپسش براومدم

گاهی انسانم آرزوست