2777
2789
عنوان

نمیدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 23 پست
دور از جونتای داد بیداد چیکار کنیممممم؟

من که از خودم قطع امید کردم

وقتی میرفتم سرکار غر میزدم

الان که بیکارم غر میزنم

دلم عشق میخواد ولی میدونم به یه ماه نرسیده دکمه طرفو میزنم

حال آموزش و کلاس و اینام ندارم

کما میرفتم باز بهتر بود تا الان که بهوشم و هیچ کاری نمیکنم

دعا کنید یه کار خوب با درآمد و مزایا و همه چی مناسب پیدا کنم😭🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که از خودم قطع امید کردموقتی میرفتم سرکار غر میزدمالان که بیکارم غر میزنمدلم عشق میخواد ولی میدون ...

ناشکری نکن دختر

خدا نکنه

چرا طرفو بپرونی

منم دلم میخواد یه ادم خوب گیرم بیاد حالا عاشقمم نشد لاقل دوستم داشته باشه اما همیشه تنهام💔

امیدوارم یه ادم خوب و شغل خوب گیرت بیاد

ناشکری نکن دخترخدا نکنهچرا طرفو بپرونیمنم دلم میخواد یه ادم خوب گیرم بیاد حالا عاشقمم نشد لاقل دوستم ...

من تجربه خوبی از عشقو عاشقی ندارم آخه

به یه آدم یه لا قبا دوبار فرصت دادم و هر دوبار با سر رفت تو گِل و حرف و عملش یکی نبود میگف دوسم داره ولی اذیتم میکرد

بخاطرش کلی خودمو کوچیک کردم ولی اشتباه بود

منو فقط خودم میتونم دوست داشته باشم🙂

ولی امیدوارم یکی بیاد تو زندگیت که بشوره ببره همه ی این حال بدیارو♥️

من تجربه خوبی از عشقو عاشقی ندارم آخهبه یه آدم یه لا قبا دوبار فرصت دادم و هر دوبار با سر رفت تو گِل ...

اره میفهمم خیلی سخته واقعا

ناراحت نباش عزیزم

گذشتع دیگه 

حالا دیگه مطمئنم ادم خوبی انتخاب میکنی

یکیو دوست دارم اما اونو نمیدونم چون رفتاراش ضدو نقیضن نمیفهمم از طرفی میترسم که نکنه متاهل باشه پارتنزمم نیست

اره میفهمم خیلی سخته واقعاناراحت نباش عزیزمگذشتع دیگه حالا دیگه مطمئنم ادم خوبی انتخاب میکنییکیو دوس ...

امیدوارم

خدا از دهنت بشنوه

این رفتارای ضد و نقیض خیلی بدن

ایشالا زود تکلیفت باهاش روشن بشه