2777
2789
عنوان

منو راهنمایی کنید

88 بازدید | 9 پست

بچه ها ممنون میشم راهنمایی کنید ، لوکیشن کالای برق جیحون تقاطع هاشمی و جیحون گذر ۸ متری ، خونه تمیزی دیدم ، از نظر امنیت برای دختر این بوکیشن چطور هست؟

میدونم کجاست.ولی در کل الان دیگه نمیشه به طور قطع امنیت جایی رو تضمین کرد. باید مواظب خودمون باشیم.و ...

ممنون بابت راهنمایی 🙏🏼🌹، از نظر لات و لوت که مزاحمت ایجاد کنن چطور هست ؟ بعضی ها میگن هاشمی بده 

اینجا تقاطع هاشمی و جیحون کالای برق جیحون گذر ۸ متری یک مورد دیگه هم هست قصر الدشت کوچه دلخواسته کدوم بهتر هست ؟ 

کیفیت خونه تقاطع هاشمی و جیحون خیلی خوبه نوسان هست  و قصر الدشت خوبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون بابت راهنمایی 🙏🏼🌹، از نظر لات و لوت که مزاحمت ایجاد کنن چطور هست ؟ بعضی ها میگن هاشمی بده ا ...

معمولیه. 

ولی اگه تنهایی در کل سعی کن زیاد از خودت اطلاعات به کسی ندی. 

همه مدل آدم همه جایی پیدا میشه.

معمولیه. ولی اگه تنهایی در کل سعی کن زیاد از خودت اطلاعات به کسی ندی. همه مدل آدم همه جایی پیدا میشه ...

نه کلا با کسی رفت و آمد ندارم و صمیمی نمیشم ، فقط ممکن پسرداییم که تهران هست و دخترعمه ام بیان خونه ام گاهی اوقات ، همسایه ها و محله در این حد فضول هستن؟

نه کلا با کسی رفت و آمد ندارم و صمیمی نمیشم ، فقط ممکن پسرداییم که تهران هست و دخترعمه ام بیان خونه ...

بله بستگی به همسایه هات داره. اگه جوون باشن یا مجرد نه ولی اگه خانواده باشن تو ساختمون زوم میکنن روی رفت و آمدها.

فضول همیشه همه جا هست😄

شما با صاحب خونت هماهنگ باش اگه مستاجری.

بله بستگی به همسایه هات داره. اگه جوون باشن یا مجرد نه ولی اگه خانواده باشن تو ساختمون زوم میکنن روی ...

ممنون بابت راهنمایی🙏🏼🌹

والا چی بگم کلا آدم کم رفت و آمدی هستم و به همسایه ها رو نمیدم ، بدم میاد از همسایه فضول ، خونه خیلی خوشگله دلم پیش خونه مونده

ممنون بابت راهنمایی🙏🏼🌹والا چی بگم کلا آدم کم رفت و آمدی هستم و به همسایه ها رو نمیدم ، بدم میاد ا ...

مبارکت باشه.

کار خوبی میکنی. با همسایه قاطی شدن درست نیست.

همه جور آدمی هم همه جا پیدا میشه.مختص محله خاصی نیست. 

مبارکت باشه.کار خوبی میکنی. با همسایه قاطی شدن درست نیست.همه جور آدمی هم همه جا پیدا میشه.مختص محله ...

پس ربطی به بالاشهر یا منطقه بهتر نداره؟ همش این ترس دارم یکی بخواد ت… جاوز کنه بهم تنهایی تاحالا زندگی نکردم

پس ربطی به بالاشهر یا منطقه بهتر نداره؟ همش این ترس دارم یکی بخواد ت… جاوز کنه بهم تنهایی تاحالا زند ...

نه اینجوری هم نیست.

من چندین سال اون طرفا بودم. حتی مناطق پایین تر از اونجا.

فقط هرجا میری قفل در خونه رو عوض کن محض احتیاط و آخر سر هم با خودت ببر.

کلا شبا دیر وقت تردد نکن (هرجا که هستی)

یا تعمیرکار میاد سعی کن تنها نباشی ، یه دوستی اقوامی حالا هرکی که خودت صلاح میدونی پیشت باشه. 

به کسی هم نگو تنها زندگی می‌کنی اگه کنجکاوی کردن بگو پدرم نظامیه مأموریتی میرن شهر دیگه با مادرم😄