2777
2789
عنوان

رژیم میگیرم ولی خیلی داغونم 😞

133 بازدید | 22 پست

ولی گرسنه ام البته کلا گرسنمه فقط یک ساعت بعد غذا سیرم خیلی عصبی میشم همش پسرمو دعوا میکنم معدم ضعف داره چیکار کنم ول کنم تا ۱۰۰ کیلو میشم خسته ام تا کی رژیم تا کی ناراحتی به خاطر چاقی کاش بمیرم راحت شم کاش پول داشتم اسلیو میکردم کاش تو ژن ما چاقی نبود حالم از خودم و زندگی و دنیا بهم میخوره😔

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هییی منم دردام همینه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
درکت میکنم منم همینم چاره ای نیست باید صبور و باحوصله باشی و به نتیجه فکر کن انگیزه بگیری منم ۱۰۰ بو ...

باز شما ۲۰ تا کم کردی انگیزه داری من خودمو دو ماهه جر دادم کلا ۲ کیلو هیچ انگیزه ای ندارم

نمیشه باشگاه بری

تو خونه ورزش میکنم تاثیری نداره دمنوش لاغری کالری شماری ورزش توی دو ماه کلا ۲ کیلو ترر بزنن به سیستم بدنی من

باز شما ۲۰ تا کم کردی انگیزه داری من خودمو دو ماهه جر دادم کلا ۲ کیلو هیچ انگیزه ای ندارم

رژیمت اشتباهه دوماه دوکیلو خیلی کمه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

عزیزم من یک ماهه استپم حتی ۱۰۰ گرم کم نکردم تازه امروز بعد یک هفته یک کیلو کم شد 

اون ۲۰ کیلو‌ رو هم من تو یکسال کم کردم از بس سخت بود ول میکردم وسطش 

پس باید اروم و صبور باشی دکتر تغذیه هم همینو بهم گفت 

منم ۱۵ تا دیگه دارم 

اینا رو گفتم کاملا بگم میفهممت 

رژیمت اشتباهه دوماه دوکیلو خیلی کمه

رفتم بهداشت مشاور تغذیه داشت رژیم داده بهم اون که خیلی کمتره میزان غذاهاش رسما انگار چیزی نمیخوری