2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم یادش رفته بود گوشی قطع کنه شنیدم داشت مسخرم میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 47 پست
چ‌خوب گفتی😂😂

والا من این حرفا رو فقط از ادمای حسود میشنوم اگه طرف واسش بی اهمیت باشه اصلا توجه نمیکنه چی پوشیده چ رنگی پوشیده 

شما تیپتون کاملا برای سر کوچه مناسب بوده، اون احتمالا ازون دگوریا بوده ک تا سوپری میرفته میکاپ خلیجی میکرده لباس مجلسیاشو میپوشیده بلکه یکی توجه کنه بهش

اسی منم چند ساله جدا شدم همسر سابقم برادر زن داداشم بود پسر داداشم عید گذشته فوت شد مجبور شدم برم مراسم دوست نداشتم برم چون اون وخانوادش هم اومده بودن اون زن گرفته منم ازدواج کردم همون سال اول جدایی اینا یعد چند سال منو دیدن همه اومدن پیشم روبوسی و وای چقد دلمون یرات تنگ شده من فقط با اون مشکل داشتم خانوادش خوب بودن من اصلا اهل ارایش نیستم پوستم تقریبا صاف و سفیده هر کی میدید میگفت ماشالله چقد خوشگل شدی حیف ک رفتی خواهراش بچه هاشون همه اومدن پیشم چقد خوشحال بودن منو دیدن اخه زن اونم اومده بود داشت از حسودی سکته میکرد پسرم گفت مامان برگشتنی با بابام دعوا راه انداخته که خانوادت چرا اینقد ذوق کردن از دیدنش😕😕ادم حسود دست خودش نیست ک 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه دو طرف زود ازدواج کردن

اخه دوسال بود ک کارشون دادگاه بود، بچه پیش مادر پیرش مونده بود ، با یک ساعت فاصله شهری، دیگ  میگفت بچه سرگردون مونده بعد طلاقش قسمت هم شدیم، زنه هم درست بعد عده اش ازدواج کرد

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
اسی منم چند ساله جدا شدم همسر سابقم برادر زن داداشم بود پسر داداشم عید گذشته فوت شد مجبور شدم برم مر ...

عزیزم الهی ک خوشبخت باشی همیشه، اره احساس میکنم از حسودی شع، مادرشوهرم می‌گفت خیلی حسود بود

شاید اون لحظه یه نفر از جلوشون رد شده اونو داشتن میگفتن...

اونوقت نمیگفت اون چیه پوشیده؟

ولی میگفت اون چی بود پوشیده بود، خاک تو سرش کم عقل تو منتظرم شمبه برسه از دختر شوهرم بپرسم

منم شلوار بوت کات میپوشم یا با کت یا شومیز با کلاه و شالگردن میپوشم خیل هم قشنگه و تیپه تو خیابون خیلیا اینجوری تیپ میزنن یه چیز عادیه هم ندید بدیده هم بی کلاسه و سطح پایینه

والا من این حرفا رو فقط از ادمای حسود میشنوم اگه طرف واسش بی اهمیت باشه اصلا توجه نمیکنه چی پوشیده چ ...

اره اتقاقا یبار ما بچه رو بردیم سمت اونا، وقتی پیاده شد کت حلو باز همه چیشو انداخته بود بیرون، فک‌کنم میخواست ب شوهرم خودشو نشون بده

منم شلوار بوت کات میپوشم یا با کت یا شومیز با کلاه و شالگردن میپوشم خیل هم قشنگه و تیپه تو خیابون خی ...

عزیزمممم 😍😍😍😍

هر کی جای اون بود که به قول معروف گوشتش زیر دندونتع و دخترش دست شماست ادب میکرد نیومد سلام علیکی میک ...

دقیقا، اره والا

بخدا دختره میگ کاش من از شکم تو درمیومدم، شوهرم میگ تو خیلی یهتر از اون ب بچه  میرسی،