2777
2789

کابینت افتضاح ساخته  چقدر هم بی وجدانه اصلا چیزی نگفته خودمون فهمیدیم عصری شیر آب و تخلیه لباس شویی افتاده پشت گاز کلید بریز ها افتاده روی سطوح های پشتی کابینت اول اینارو میزد گفتیم حالا کم و زیاد داره اشکال نداره یکم برش بخوره الان کشو های گاز باید نصب بشه اما فاضلاب لباس شویی شیر سرد و گرم قشنگ افتاده پشت گشو های گاز زیر بارم نمیره میگه متوجه طوووری درست میکنم معلوم نشه 

چی کار کنیم اگ قبول نکرد

💖

تازه هواکش برای هود یه جا هست بعد جای هود تقریبا ۲۵ سانت جابجا هست ینی دقیق زیر هوا کش نمیخوره باید دو سه تا زانویی دود کش بزنیم تا برسه به هوا کش افتضاح اصلا

💖

اگر هنوز از پولش مونده ، بهش ندین ، بگو وقتی اونجوری که میخوام درست کردی باقی پولت رو میگیری وگرنه پولی نمیدم . اگر پررو بازی درآورد برو شکایت کن 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امان از این کابینت کارا… 

ما فقط به آشنا میدیم اصلا ریسک نمیکنیم چون قدیم خیلییییی ضربه خوردیم ماهم یه کابینت برامون زده بودن تاریخی!!! هنوزم یادش میوفتم با اینکه هم کابینتمون هم خونمون رو عوض کردیم اعصابم بهم میریزه!

باید تمیز و بی نقض تحویل بده 

و الا اماده خودتون می‌خریدید و از این برش و انجام می‌دادید 

دادید بسازه ک‌ بی نقص باشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اخ اخ اخ منم زخم خوردم از این کابینت کارا

اون رنگی که میخواستمو برام نیاورد وقتی اومدن واسه نصب دیدم این اصن اونی که من انتخاب کردم نیست اوناهم میگفتن تو بازار فقط اینه بعد تخته روی کابینتام نتونستن خوب دربیارن چندتا برش خورده بهشونم گفتیم هزارتا دلیل میارن گردن نمیگیرن که فقط اعصاب خوردی درست میکنن منم بیخیال شدم دیگه 

اگر هنوز از پولش مونده ، بهش ندین ، بگو وقتی اونجوری که میخوام درست کردی باقی پولت رو میگیری وگرنه پ ...

متاسفانه قبل از بار گیری تمام پول رو میگه پرداخت کنین یه مجموعه هست یه مجموعه خیلی مطرح تو سطح شهر و استانمون

💖
باید تمیز و بی نقض تحویل بده و الا اماده خودتون می‌خریدید و از این برش و انجام می‌دادید دادید بسازه ...

اره دقیقا اونم مطرح ترین و معروف ترین جای شهر و استانمونه مثلا 

💖
امان از این کابینت کارا… ما فقط به آشنا میدیم اصلا ریسک نمیکنیم چون قدیم خیلییییی ضربه خوردیم ماهم ی ...

اخه خیر سرش اینجا رتبه اول استان هست توی کابینت و باز سازی

💖
متاسفانه قبل از بار گیری تمام پول رو میگه پرداخت کنین یه مجموعه هست یه مجموعه خیلی مطرح تو سطح شهر و ...

ما کابینت زدیم ، نصف پول رو اول دادیم ، بقیه پول موند بعد از نصب کابینت . 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣