2777
2789
عنوان

تجربه من از تزریق فیلر زیر چشم

166 بازدید | 16 پست

دوستانی که مخالف هستن تاپیک ترک کنن .اول اینکه تاکید میکنم پیش یه دکتر خوب برید که تجربه فیلر زدن زیر چشم داشته باشه برید پیجش هایلات نمونه کاراشو ببینید بعد برید تزریق کنید هر دکتری تو یه زمینه تخصشش بیشتر .من استخرمیرم خانومی میاد زیر چشماش حالت اشک و پف خیلی بد بخاطر تزریق زیاد زیر چشم .بعدش هر چشمی مناسب فیلر زدن نیست اگ زیر چشمتون پوستش  خیلی نازک باشه نتیجه عکس میده پوست زیر چشمو بکشید اگ سریع برگشت سرجاش یعنی سفته اگ دیر برگشت یعنی شل .اگ بار اول تزریق کردین باز گود اصلن عجله نکنید بمونید دو ماه دیگ برید ترمیم چون پوست زیر  چشم آب جمع می‌کنه بعد یک ماه تازه نشون میده چه خبر زیاد تزریق بشه حالت پف و بد میمونه این تاپیک زدم شاید بعد ها کسی سرچ کرد بدردش بخوره 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما پیش کدوم دکتر انجام دادین؟

من شهر خودمم عزیز تهران نیستم ولی اسم ببرن فک میکنن تبلیغ اومدم 

بله درسته ، من تهران چند سال پیش انجام دادم خوب بود

هنوزم مونده برات چقد زدی شنیدم زیر چشم سالها ماندگار و هرمز مثل قبل نمیشه 

هنوزم مونده برات چقد زدی شنیدم زیر چشم سالها ماندگار و هرمز مثل قبل نمیشه

سال ۱۴۰۰ فنر کنم انجام دادم ، نمیدونم مونده یا نه اون موقع بخاطر بیماری خیلی لاغر شده بودم ، از اون موقع ۱۵ کیلو چاق تر شدم

سال ۱۴۰۰ فنر کنم انجام دادم ، نمیدونم مونده یا نه اون موقع بخاطر بیماری خیلی لاغر شده بودم ، از اون ...

منم سنم زیاد نیست بخاطر بیماری و دردای زیادی که کشیدم چشام یکم گود شده .

من پیش ی دکتر عمومی رفتم فیلر خط خنده زدم راضیم هستم مراجعه کننده هم زیاد داره . منشی خودش براش فیلر زیر چشم زده خیلی هم عالی شده حتی لایو تزریقم دیدم که کار خود دکتر بوده ولی ماه بعد منشی گفت دارم میرم دکتر چشم پزشکی مرخصی گرفت رفت ‌ . منم خیلی دو دل شدم نکنه از فیلر زیر چشم بوده . من خیلی گودی دارم واقعا نقص صورتم فقط همینه . حالا موندم به این دکتره اعتماد کنم ؟ هیچ عوارضی برای شما نداشته

من پیش ی دکتر عمومی رفتم فیلر خط خنده زدم راضیم هستم مراجعه کننده هم زیاد داره . منشی خودش براش فیلر ...

دکتر عمومی درسش ربطی به ژل نداده حتی گاهی از یه کسی تخصصی تو کار ژل آموزش دیده بی استعداد تره .اگ پیج داره برو ببین چندتا زیر چشم زده .ژل زیر چشم اصولی تزریق بشه هیچ عوارضی ندارع باعث شادابی و جوان سازی زیر چشم میشه 

خیلی درد داره؟و اینکه برای چروک زیر چشم هم اثرمیکنه؟یا فقط گودی رو رفع میکنه

اصلن هیچی درد نداره چروک هم می‌بره اگ کسی که تزریق می‌کنه کارش خوب باشه و هموار بزنه