من هر روز دانشگاهم و خب از ساعت 4 بیدار میشم میرم تهران دانشگاه تا برمیگردم خونه 9 شبه((خوابگاه ندارم)) این بین تایم خالی دارم دنبال یه کار واقعی و آنلاینم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
متاسفانه سرمایه اولیه ندارم همین پولیم ک خرج رفت و آمد دانشگاه میشه رو از خورده کاری های تاسیسات در ...
ببین نیازی نیست حتما بخری. یه روش بهت میگم. تو اول عکس محصولی که میخوای بفروشی رو میزاری و وقتی ثبت سفارش کردن و پولشو دادن اونموقع میری میخری و میفرستی براشون. با این تفاوت که یه سود کمی هم روش میکشی. گرفتی؟
متاسفانه سرمایه اولیه ندارم همین پولیم ک خرج رفت و آمد دانشگاه میشه رو از خورده کاری های تاسیسات در ...
مثلا یه کلاه رو توی یه مغازه دیدی سیصد. عکس میگیری ازش و چهارصد میزاری توی پیج انلاین شاپت ( بدون اینکه بخریش) وقتی کسی سفارش داد بهت و پولشو پرداخت کرد تو میری از همون مغازه میخری سیصد و براش میفرستی. ولی تو چهارصد گرفته بودی از مشتری