2777
2789
عنوان

کار دانشجویی واقعی کسی میشناسه

41 بازدید | 6 پست

من هر روز دانشگاهم و خب از ساعت 4 بیدار میشم میرم تهران دانشگاه تا برمیگردم خونه 9 شبه((خوابگاه ندارم)) این بین تایم خالی دارم دنبال یه کار واقعی و آنلاینم

میتونی ادمین بشی اما اکثرا ادمین با تجربه و سابقه دار میخوانمیتونی هم خودت انلاین شاپ بزنی

متاسفانه سرمایه اولیه ندارم همین پولیم ک خرج رفت و آمد دانشگاه میشه رو از خورده کاری های تاسیسات در میارم پنج شنبه و جمعه اونم به زور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه سرمایه اولیه ندارم همین پولیم ک خرج رفت و آمد دانشگاه میشه رو از خورده کاری های تاسیسات در ...

ببین نیازی نیست حتما بخری. یه روش بهت میگم. تو اول عکس محصولی که میخوای بفروشی رو میزاری و وقتی ثبت سفارش کردن و پولشو دادن اونموقع میری میخری و میفرستی براشون. با این تفاوت که یه سود کمی هم روش میکشی. گرفتی؟ 

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
متاسفانه سرمایه اولیه ندارم همین پولیم ک خرج رفت و آمد دانشگاه میشه رو از خورده کاری های تاسیسات در ...

مثلا یه کلاه رو توی یه مغازه دیدی سیصد. عکس میگیری ازش و چهارصد میزاری توی پیج انلاین شاپت ( بدون اینکه بخریش)   وقتی کسی سفارش داد بهت و پولشو پرداخت کرد تو میری از همون مغازه میخری سیصد و براش میفرستی. ولی تو چهارصد گرفته بودی از مشتری

چجوری فالوور جمع کنم؟

زیر پیج انلاین شاپ ها کامنت بزار بقیه میبینن

یا برو به افرادی که انلاین شاپ هارو فالو کردن، رکوعست بده

کم کم ادم جمع میشه