یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
چرا توهین میکنیآگاهی و هوشیاری مگه بده ؟؟؟زلزله شوخی نداره جدیدا کالیفرنیا اومده که اصلا فکرشو نمیکر ...
عزیزم ایران رو گسل زلزله است همیشه باید هوشیار بلشیم اگاه ولی اینکه پیش بینی کنند کی و کحا زلزله میاد الکی وفقط ته دل مردم خالی کردن.
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
دیره برای کاری کردن درسته من همین الان دلشوره شدید گرفتم ولی خوب نمیشه نادیده گرفتش به خدا پناه میب ...
دقیقا فقط باید توکل کنیم حتی هوشیار هم باشیم چ کاری از دستمون بر میاد ت این اپارتمانای ۱۰۰ طبقه کوچه های باریک😓