2777
2789
عنوان

می خوام خودکشی کنم یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 38 پست

بنظرم آدمای ترسو خودکشی میکنن وگرنه آدمایی میشناسم ک بدترین مشکلاتی رو دارن ولی به خودکشی فکرم نمیکنن قوی باش

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

عزیزم یه صحبتی باهات دارم 

این دوره میگذره قطعا

ولی ممکنه اقدام ب اینکار اشتباه بکنی ک دو پیشامد داره

یک ممکنه زندگی و آینده ی شیرینتو از دست بدی و بری اون دنیا ک واقعا حیفه 

دو انجامش بدی و ناموفق باشه ولی آسیباش میمونه 

هم به دیگران آسیب میزنی هم ب خودت روح روان خانوادت داغون میشه

در ضمن خودت هم ممکنه اگه قرص بخوری کبد و کلیت خراب بشه 

رگ بزنی اسکار زخمت بمونه یا عصب دستت خراب بشه 

پس نکن 

خودتو سرگرم کن و از دوستایی ک مشکل روحی روانی و افسردگی دارن دوری کن تو وضیفه ی خوب کردن حال بقیه رو نداری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایی داستانتو تاپیک قبلیت خوندم

این کارای احمقانه چیه شماها انجام میدین؟

بزار خودت رو توی ۲۰ سالگیت بگم

۱. متوجه شدی همه ی دوستی ها ماندگار نیست و اونی که واسش ۱۵ سالگیت میخواستی خودتو بکشی حتی الان دوستت هم نیست و یاد گرفتی نباید خیلی وابسته بشی

۲. به این دوران بلوغت که فکر میکنی خنده ات میگیره که چقدر واسه چیزای کوچیک واکنش های شدید میدادی

۳:افسردگی و ناراحتی و احساس درک نشدن توی دوران بلوغ کاملا طبیعیه و اصلا همینه که باعث میشه خودت رو بشناسی. حتما با مامان بابات، یا خواهر برادری، خاله ای و آشنای مورداعتمادی که درکت میکنه حرف بزن. حرف زدن خیلی کمکت میکنه.

۴. به موقعش هم می میری اینقدر عجله نداشته باش

۵. چیزی که منو از دوران نوجوونیم نجات داد کتاب بود. تا میتونی کتاب بخون

واسه دوستت هم به یک فرد مورداعتماد از خانواده اطلاع بده و ببین میشه بهش سر بزنی یا نه. رابطه ات رو باهاش کمتر کن و سعی کن بیشتر تمرکزت رو روی خودت و مهارت هات بزاری

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

ولی ربطی به دوستم نداره اصلا میدونی چرا دوستم خودکشی کرد؟چون بهش گفتم می خوام خودکشی کنم دعوامون شد خودکشی کرد شاید باورت نشه ولی کل هزار و یک شب را ۴ بار خوندم...یه بیماری قلبی جدی دارم اونوقت به خانوادم میگم توجه نمیکنن اصلا براشون مهم نیست

بهش گفتم می خوام خودکشی کنم و به دعوا کشید و رفاقت ۷ سالمون تموم شد برا همین

الان خودکشی کنی همچی حل میشه؟ دلیل اصلی خودکشیت واسه چیه دقیقا؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت