2777
2789
عنوان

می خوام بمیرم سریع بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم راست نباشه چ بلای ب سر بچه ها اومد اخه سنی نداری اینقدر ناامیدی دل کندی

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

میگن تو این دور و زمون مردن که راحته اگه مَردی قوی هستی زندگی کن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
مامان بابام؟فکر نمی کنم براشون خیلی هم مهم باشم یعنی بمیرم یا نمیرم براشون فرقی نداره ک

خیلی فرق داره پدر و مادر مهمترین کسایی هستن که تو این دنیا داری شون  اگ نباشی دنیا براشون بی معنی و روزا براشون پر از غم 

اگه دوستت بیدار شده و به هوش بیاد  و به زمان عقب بگرده دیگ هیچ وقت خودکشی نمیکنه مطمئن  باش عزیز

به تایپک گذاشتن نمرسید ؟من ازین حرفا گذشته دوبار خودکشی نا موفق داشتم تنها کسی هم که میدونه برادرمه....این دفعه تایپک گذاشتم تا شاید یه راه حل بهتر پیدا کردم ک صدرصد بمیرم 

وقتی خودم دوبار خودکشی ناموفق داشتم چجور انتظار داشته باشم دوستم ب خودکشی فکر نکنه؟مامانم اونقدر خواهر برادرم دوست داره ک اگ من نباشم براش فرقی نداره تنها جرمم تو آیت زندگی به دنیا اومدن بود فقط همین