2777
2789
عنوان

مردی که تو مهمونی جلوی جمع غذای زنش را بپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 50 پست
خدا به دور حالم از چنین شوهرایی بهم می خوره کاش یکی می زد تو دهنش خفش می کرد ،این دیگه خیلی عجیب بود ...

برای من هم عجیب است ، اینکه کسی بهش چیری نمیگه 

اینکه چطور زتش تن به چنین رفتاری میده 

همه برام عجیبه

برای من هم عجیب است ، اینکه کسی بهش چیری نمیگه اینکه چطور زتش تن به چنین رفتاری میده همه برام عجیبه

واقعا عجیبه مرد اول باید هوای زنش رو داشته باشه چطور زن بیچارش تحمل می کنه این مرد خبیث رو ،والا اگر بهش نزدیک هستید جوابش رو بدید با ادم پرو و بی ادب باید مثل خودش بود چطور هیچ کس هیچی بهش نمی گه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقیقتش خودم دیگه اصلا قصد رفت و آمد ندارمچون دخترم تو سن حساسی است .نمی خوام شاهد چنین صحنه هایی باش ...

مگه موقع پذیرایی برای هر کسی جدا نمی‌کشید ؟ برای ما هر کس خورشتش و اینا جداست ، به نظرم شوهرش نمی‌ذاره زنش بخوره که همه رو خودش بخوره 

من به سختی دو نوع غذا درست کرده بودم با کلی دسر و ...خانمه گفت یک کم بمونه فردا نخوان ناهار درست کن ...

چه اشتهایی داره من باشم کلا براش جدا میکشم ، لذت مهمونی به همینه که یکم غذا برای فردا هم بمونه با این که خیلی خوشحال میشم اگه مهمون غذا رو بخوره ولی دوست دارم بمونه 

چه اشتهایی داره من باشم کلا براش جدا میکشم ، لذت مهمونی به همینه که یکم غذا برای فردا هم بمونه با ای ...

ما که از بچگی یاد گرفته بودیم ( حالا غلط و درستش را نمی دونم) که صاحبخونه کمتر بخوره یک وقت کم نیاد

بعدا چه حالی می داد بعد از مهمونی تازه خودمون را سیر می کردیم و  می فهمیدیم طعم غذا چیه 

البته خوب ممکن بود اضافه هم نزنه 

ولی زور داره بیشتز غذا را فقط یک نفر بخوره