2777
2789

عقدم 

امسال شوهرم رفت جلو چشم من برا مامانش چیزی خرید برا من نه ،به شوخی گفتم گفت وضعم خوب نیست و فلان ،ولی خانوما من با یه شاخه گل به قدری خوشحال میشدم که خدا میدونه اما شوهرم همون یه شاخه هم نخرید برام 

پارسال میرفتم سرکار برا همه همکارام تولد گرفتیم سوپرایز کردیم کادو و کیک‌...

اما تولد من همه خودشونو زدن به اون راه به من فقط گفتن برا توئم تولد میگیریم من ۳ سال کار کردم هیچکس حتی تولدمم تبریک نگفت 

واقعا عقده شده برام دلم میشکنه کسی به یادم نیست من حتی راضیم یه شاخه گل پلاسیده بگیرم 

انقدر ناراحتم که غذا از گلوم پایین نمیرفت 

خیلی احساس بی ارزشی میکنم 

عزیزم 

خودت خیلی مهربونی 

واقعا ادم به قدرشناسی نیاز داره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شماهم برا کسی کاری نکن که اینجوری اذیت نشی گلم 

اما درمورد شوهرت باهاش مستقیم حرف بزن بگو که برات مهمه این روزا 

و از همین الان که تو عقدی عادتش بده به خواسته هات

با ناراحت شدم اون متوجه نمیشه 

کلا همیشه راجب آرزوهات حرف بزن یجوری بگو بهش که بشه آرزوهای اون

زیادی از حد مهربون نباش و به بقیه بیشتر از خودت بها نده .. خودت واسه خودت جبران کن 

گل دوست داری ؟ بخر واسه خودت .. فرکانست رو ببر بالا

به شوهرتم یاد بده با شوخی نگو اتفاقا خیلی جدی بگو ازت انتظار دارم مناسبتها یادت باشه 

شماهم برا کسی کاری نکن که اینجوری اذیت نشی گلم اما درمورد شوهرت باهاش مستقیم حرف بزن بگو که برات مهم ...

گفتم بهش چقدر ناراحت شدم گفتم کاش اندازه ۱۰۰ هزار تومن برام کادو میگرفتی کاش اصلا یه چوب کبریت برام میگرفتی که بدونم ارزش دارن بدونم به یادم 

واقعا برام عقده شده...پارسال از یکی از دوستام لیوانای فانتزی هدیه گرفتم اونم اولش تو شوک بودم که  واقعا برای من خریده 

توذهنم همش از خودم میپرسیدم یعنی وقتی داشته لیوان میخریده به فکر من بوده؟ بلاخره یکی هم پیدا شد وقتی میره کادو بخره به فکر باشه 

بعدش تا مدت ها نمیتونستم قبول کنم که لیوان واقعا برای مته 

تا این حد عقده شده برام 

گفتم بهش چقدر ناراحت شدم گفتم کاش اندازه ۱۰۰ هزار تومن برام کادو میگرفتی کاش اصلا یه چوب کبریت برام ...

چندسری بش بگوبزارعادت کنه ازالان خجالت وبزارکنار حالایه بارنشدونداشت ایرادی نداره امااینکه برامامانش بخره وتونه این انصاف نیس این کاربه عقده هم نداره هرزنی ازکادووتعریف وتمجیدوسوپرایزخوشش میادمن بشخصه ازگل متنفرم اماعاشق کادوگرفتن ودادنم وسوپرایزم این حق طبیعیته گلم 

چندسری بش بگوبزارعادت کنه ازالان خجالت وبزارکنار حالایه بارنشدونداشت ایرادی نداره امااینکه برامامانش ...

یبارکه برات کادوخریدوتعریف کنی و هی یادکنی عادت میکنه برات بخره فقط توذوقش نزن