2777
2789
عنوان

بچه ها میترسم حامله باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 43 پست
چیکارکنیم😔😤

بد تایمیه نمیشه ادم بی‌بی بزنه مطمئن بشه🫥🫥بریم دم‌نوش بخوریم دیگه😅 وای حتی فکرشم نمیتونم بکنم فعلا قشنگ وسط اسباب‌کشی‌ام🤣🤣

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
یا خدا نگو من باید تا 4 روز پریود بشمدوتا

چند سالشونه؟  ذیگه بچه نمیخوای؟  

تاریخ پریودت کی هست

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برم آزمایش مشخص میشه ؟ یا باید موعدم بگذره 😢

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بد تایمیه نمیشه ادم بی‌بی بزنه مطمئن بشه🫥🫥بریم دم‌نوش بخوریم دیگه😅 وای حتی فکرشم نمیتونم بکنم فعل ...

وای خیلی سخته کاش من امروز دمنوش خورده بودم 

واقعا دمنوش تاثیر داره؟  

اگه گرفته باشه ک دیگه گرفته چه کنیم اخه

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
من برم آزمایش مشخص میشه ؟ یا باید موعدم بگذره 😢

باید بگذره

چند سالشونه؟ ذیگه بچه نمیخوای؟ تاریخ پریودت کی هست

دوست که دارم ولی شرایطش رو نه و اینکه سه ماه سردرد تو هر بارداری واقعا برام عذابه الانم با وجود دوتا بچه 

7 و 4 ساله

10 آذر 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
باید بگذره

آخه از تاریخ رابطه بیشتر از دوهفته میگذره 😕

دوست که دارم ولی شرایطش رو نه و اینکه سه ماه سردرد تو هر بارداری واقعا برام عذابه الانم با وجود دوتا ...

حالا صبرکن شاید بیبی چک اشتباه کرده

وای خیلی سخته کاش من امروز دمنوش خورده بودم واقعا دمنوش تاثیر داره؟ اگه گرفته باشه ک دیگه گرفته چه ...

البته خواسته خداستا..عروس عموی شوهرم 3‌تا رو کلا با زعفرون و دم‌نوش اینا سقط کرد

اما دوستم هر دم‌نوش و حرگتی زد بچه موند که موند🤣🤣

وااای خدایا من کلی اضافه وزن دارم واقعا وقتش نیست

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
حالا صبرکن شاید بیبی چک اشتباه کرده

ان شآءالله برای شما هم منفی میشه

ان شآءالله برای شما هم منفی میشه

انشالله من به بیبی چک نرسه اصلا زود پریود بشم

عزیزم اگر شک بارداری داری نباید دمنوش بخوری تا خدایی نکرده به جنین آسیب وارد نشهسقط حرامه چه نطفه یک ...

وای نگو پس چیکار کنم 

البته هنوز ده روز تا تاریخ پریودیم مونده

وای نگو پس چیکار کنم البته هنوز ده روز تا تاریخ پریودیم مونده

توکل بر خدا و شکر

اگر هم چیزی نبود از این به بعد بیشتر حواستون رو جمع کنید

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️