2777
2789
عنوان

بگین همینن الان داشتید به چی فکر میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 61 پست
پاشم کم کم درست کنم زندگیمو بسه هرچی سرخودمو کلاه گزاشتم و فکر کردم همه چی الکیه

باریک 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نماز شب چجوریه میشه برام توضیح بدی♥️

یازده رکعته

پنج تا دو رکعتی که مثل نماز صبح هست دورکعتی هاش یعنی چیز خاصی نداره 

بعد یه نماز یک رکعتی داره به نام وتر 

نماز وتر درست یادم نیست تو نت ببین ولی فکر کنم حمد،سه تا توحید ،سوره فلق،سوره ناس بعد قنوت داخل قنوت یه دعاهایی داره که بخونی فکر کنم سجده اش هم ذکر داشته باشه 

وتر رو بزن تو اینترنت ببین چجوری می خونن

وتر خیلی ثواب داره و مهمترینشه میگن اگه حال نداشتی بخونی فقط وتر رو بخون

بلند بشم نماز شب بخونم یا نه ولش کنم

با خدا یه صحبتی داشته باش 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
چرا گُلم؟

چون من بیرون بودم شب بود با خواهرام رفته بودم خرید،بعد شوهرم زنگ زد ب داداشش ک زنمو با خودتون بیارین خواهر شوهرم و برادرشوهرم هم بیرون بودن بعد خواهر شوهرم زنگ زد گفت ما میخوایم بریم بادلحن تند و عصبی منم گفتم برید،بعد من اونوقت شب چنتا اشنا تنها دیده بودن وقتی ک خواهرام ازم جدا شده بودن،اونام پیش چند نفر گفتن ک این زنه خوبی نیس شب تنها بیرونه،حالا من رو این موضوع وسواس گرفتم و هی نفرینشون میکمم چرا اون شب منو با خودشون نبردن

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

چون من بیرون بودم شب بود با خواهرام رفته بودم خرید،بعد شوهرم زنگ زد ب داداشش ک زنمو با خودتون بیارین ...

دورت بگردم دهنشون مفته خودتو اذیت نکن پیر میشی با حرف هاشون ذهنتو درگیر آدمای دوزاری نکن

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀
دورت بگردم دهنشون مفته خودتو اذیت نکن پیر میشی با حرف هاشون ذهنتو درگیر آدمای دوزاری نکن

نمیدونم چ کنم وسواس هم دارم مدام میاد تو ذهنم این موضوع

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم