2777
2789
عنوان

خانوما بیاید از مزاحمت یه آقا بگم

729 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من چند روز پیش داشتم میرفتم بیرون توی خیابون یه آقا ک موتور سوار بود یهو با موتور اومد تیکه انداخت من حتی ندیدم چ شکلیه فقط موتورشو دیدم بعد خب رد شدم و اعتنا نکردم دیدم باز اومد با موتورش جلوم وایساد و تیکه انداخت بازم محل ندادم عجیب ترش اینکه باز امروز بعد دوروز رفتم بیرون بازم دیدمش ایندفعه دیگه ترسیدم یهو اونم منو انگار دید و شناخت با موتور دور زد من سریع رفتم اون دست خیابون دیدم باز اومده جلوم وای انقد ترسیدم نمیدونستم چکار کنم هنوز اعصابم خرابه چرا اینجوری میکنن ی سریا😭

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین میترسی بدتر میکنه. شماره پلاکی چیزی بردار زنگ بزن پلیس.

من نمیدونم واقعا چی تیکه انداختن برای این آشغالا جذابه؟ ترسوندن و حس ناامنی دادن به یکی کجاش جالبه؟

هیچ دختری هم نمیاد بگه واااییی چه تیکه قشنگی بیا اینم شماره ام😐 احمقا

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

ببین میترسی بدتر میکنه. شماره پلاکی چیزی بردار زنگ بزن پلیس.من نمیدونم واقعا چی تیکه انداختن برای ای ...

اصلا نشون ندادم ک ترسیدم ولی از درون داشتم میلرزیدم و تپش قلبمو خودم صداشو میشنیدم مخصوصا وقتی دیدم کل خیابونو دور زده

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

اینارو باید بدن دست آدمهایی مثل ما ایقدر بزنیم بزنیم هم عقده های ما خالی بشه هم اون ادب بشه دو سر بر ...

امروز با هزار کلنجار ب همسرم گفتم وای اگه بدونید چقد عصبی شد

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙