2777
2789

منم گرفتم خیلی سنگینه دیر خوب میشی کرونا هست ولی میگن آنفولانزاس من رو با خفگی بردن بیمارستان اکسیژن گرفتم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم گرفتم خیلی سنگینه دیر خوب میشی کرونا هست ولی میگن آنفولانزاس من رو با خفگی بردن بیمارستان اکسیژن ...

ای وای اره دکتر متخصص ب من گفت کروناست

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
چرا اینجوریه این لنتی

منو ۱ ماه انداخت با ۱۰۰ کیلو وزن سردرد شدید سنگینی پیشونی و بی اشتهایی ینی قشنگ تو ی هفته ی بشقابم نمیخوردم منی ک ی وعده م ۲ ۳ بشقابه

الانم.ک خوب شدم کم اشتهام یهو سرگیجه میگیرم ضعف و بدن درد دارم یعنی بعد خوب شدنتم راحت نمیشی حالا ببینم بعدش چی میشه

منو ۱ ماه انداخت با ۱۰۰ کیلو وزن سردرد شدید سنگینی پیشونی و بی اشتهایی ینی قشنگ تو ی هفته ی بشقابم ن ...

وای اره منم همین حالتا رو دارم چند کیلو وزن کم کردم

لعنت بهشون معلوم نیست از کجا ریخته سرمون باز 

واکسن هم نمیدن ملت بزنه که پول زنده بشه براشون بی دینا 

چرا پرستارا و دکترا نگرفتن اون همه مریض رنگی رنگی می‌ره پیششون 

حداقل به من حامله رحم میکردن واکسن میزدن این دولت لعنت شده

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من که بینیم همش کیپ میشه 

دیروز ساعت ۵صبح داشتم خفه میشدم هم سرفه میزدم هم بینیم دوتا سوراخشم کیپ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من ۱۰۰ بودم الان ۸۸ کیلو کمتر از ۱ ماهنابود میکنه ادموسر هوا هم هس ببشترش و کمتریل

اینا میدونستن قراره وبروس بیاد به بهونه کمبود گاز و برق همه جارو تعطیل کردن 

معلوم نیست چه گندی زدن هوا رو آلوده کردن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

وقتی بارندگی نباشه و زمستون بدون برف باشه بیماریهای عجیب غریب زیاد میشه 

این ویروس اگه تب زیاد داشتین ، تب باعث میشه صفرا بره بالا و خون بسوزه ت بدن اونوقت کسالت و سردرد و کبد و کلیه و قلب درگیر میشه

حتمااا خونساز مصرف کنین دوتا سیب قرمز پوست بگیرین رنده کنین با یه قاچ به ، یه قاشق گلاب  یه قاشق بیدمشک ، یه قاشق کاسنی با یک و نیم قاشق عسل ترکیب کنین بخورین خون رفته برگرده تا حالتون بهتر بشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وقتی بارندگی نباشه و زمستون بدون برف باشه بیماریهای عجیب غریب زیاد میشه این ویروس اگه تب زیاد داشتین ...

ممنون عزیزم تب فقط یکی دو شب ک با سرم خدب شد خیلی سردردم شبا و بی حال و بی رمق