2777
2789
عنوان

کیا اینجا عینکین🤓

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 112 پست
بزن من اوال نزدم زیاد شد نمره چشمم الان مرتب باید بزنم

اخه موندم بزنم یانه😂

یکی میگ زدم نمرش رفت بالا شمام میگی بزن نره بالا

😂😂😂😂

فقط 44 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه از ژنتیکهربطی ب گوشی ندارهمن چون خیلی ادم نازک نارنجی هستم هربار میرفتم دکتر گریه میکردم واسه این ...

مامانم چشاش ضعیفه ولی عینک نمیزنه اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه موندم بزنم یانه😂یکی میگ زدم نمرش رفت بالا شمام میگی بزن نره بالا😂😂😂😂

بخدا بانزدن فقط نمرت بالامیره خیلیا دیدم اینجورن بزن مرتب من دوساله مرتب میرنم دیگه بالا نرفته اما از ده سال قبل که باید میزدم نمیزدم هی بالامیرفت

نههه اصلا....من زیاد سرم تو کتاب ایناست گوشی هم استفاده میکنم...شب بیداری هم داشتم حالا دیگه نمیدونم ...

از گریه هم چشم ضعیف میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی مکمل برای تقویت چشم هست داروخانه ها دارنقرصه ویتامین هست بگیر استفاده کنبا دکتر مشورت کن بگیر

میرم حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط ی عینکی میدونه که چقد سخته چشمت ضعیف باشه🥲🥲باور کن بیشتر مواقع وسایلمو گم میکنم نمیتونم پیداشو ...

دقیقا 

من ی نفر بود همیشه بهش میگفتم بدون عینک صورتتو تشخیص نمیدم بابا ی حاله محو از اجزای صورتت میبینم

میگفت مگه میشه تو الکی میگی

تا زد و خودش 25صدم چشمش ضعیف شد بعد میگفت نمیبینم هیچی زیرنویس تلوزیون باید برم نزدیکش تا بفهمم چیه

گفتم حالا باور میکنی من نمیبینمت

تازه من شماره چشمم 5ونیم بود

منم مثل توئه نمره چشمم یه کمم استیگمات دارمعینک نمیزنم لازم باشه لنز طبی میزنمگواهینامم هم بدون عینک ...

منم گواهینامم بدون عینکه

از وقتی زایمان کردم اینجوری شدم

فک کنم ازاین بیحسی نخاعیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هر دو تا چشمام بالای ۳ هست خیلی چیز مزخرفیه خیلییی. آرزو میکنم فقط زودتر عمل کنم 

من زود چشمام ضعیف شد. چشمام به عینک عادت کرد و حالا همه چیز رو به شدت تار میبینم بدون عینک.

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔