2777
2789
عنوان

من ادم ساده ایم

73 بازدید | 5 پست

؟

من همیشه چون بنظرم قدرت تحلیل کمی دارم و اینکه جز مدرسه تو هیچ اجتماعی تاحالا نبودمو کلا از لحاظ اجتماعی رشد نکردم معنی خیلی حرکتا و تیکه ها رو نمیدونم همیشه به حرف بقیه شک دارم و ساعت ها میشینم فکر میکنم که الان منظور فلانی چی بود و اخرشم به نتیجه ای نمیرسم

از لحاظ ظاهری هم نه ارایش بلدم نه استایلای قشنگ ساده با کش میبندم با لباسای اسپرت مشکی

حس میکنم خیلی از همه ی ادما مخصوصا همسنام عقبم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا منم همینم دانشجو ام 😂

ارایشم کلا یه ضد افتابه و رژ و گاهی ریمل برای همه جا حالا چه عروسی باشه چه مهمونه چه بازار چه دانشگاه...

تیپمم همیشه چیزای ساده طور البته علاقمه 

برا روابط اجتماعی هم ک مثلا با همکلاسی پسر بحرفم اصلا روم نمیشه حتی نمیتونم توی روشون نگا کنم 

فقط دارم با خودم کار میکنم ک اگه کسی توهینی میکنی زود جوابشو بدم 

نه بابا منم همینم دانشجو ام 😂ارایشم کلا یه ضد افتابه و رژ و گاهی ریمل برای همه جا حالا چه عروسی باش ...

من توهین کنن زود پاچه میگیرم😂البته شدت برخوردم رابطه مستقیمی با محبوبیت فرد بین بقیه داره

من توهین کنن زود پاچه میگیرم😂البته شدت برخوردم رابطه مستقیمی با محبوبیت فرد بین بقیه داره

اره دیگه من بچه بودم گریه میکردم ولی الان تقریبا دفاع میکنم خوب 

و ادم درون گرایی دارم میشم البته حوصله دوست و رفیق چندانی ندارم دیگ