2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم همونطور که هست باید بپدیرین 

شاید مالی اقتصادی یهو جهش کنه و یا اینده ای خوب باشه اما اخلاقی و اعتقادی اغلب یا تغییر نمیکنه یا پیر میشید بس که تلاش کنید 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

به امید تغییر ازدواج نکنین بهتر نمیشن، بدتر میشن به مرور، چرا فک کردی کسی که سالهای سال هس شخصیتش اخلاق و رفتارش شکل گرفته، از این به بعد تو میتونی تغییرش بدی، اصلا یکی میتونه خودت رو تغییر بده؟؟؟؟ به این جواب بدی به جواب میرسی 

به امید تغییر ازدواج نکنین بهتر نمیشن، بدتر میشن به مرور، چرا فک کردی کسی که سالهای سال هس شخصیتش اخ ...

موافقم که به امید تغییر نباید بود و این ارجحه 

ولی خب کمم نشنیدیم خانمایی که میگن ظاهر تیپ یا بعضی اخلاقای همسرشون بعد ازدواج تغییر کرده یا تغییر دادن به اون چیزی که به نظر خودشون نزدیکتره. 

تغییر سخته خیلی، ولی نشدنی م نیس، قدم اول خواسته و بعد انگیزه قوی که تو ازدواج شاید بتونه علاقه باشه

موافقم که به امید تغییر نباید بود و این ارجحه ولی خب کمم نشنیدیم خانمایی که میگن ظاهر تیپ یا بعضی اخ ...

ظاهر رو میشه، اصلش اخلاق و رفتار هس، شاید خیلی خیلی سخت بشه، بابام رو کل طایفه بسیج شدیم نتونستیم یک درصد هم تغییر بدیم، پدرمون در اومد با رفتاراش اخلاقش حتی ظاهرش، 60 سالشه، همون اخلاق همون رفتار از ازل تا ابد

ظاهر رو میشه، اصلش اخلاق و رفتار هس، شاید خیلی خیلی سخت بشه، بابام رو کل طایفه بسیج شدیم نتونستیم یک ...

آخه تو ازدواج ظاهر و تیپ م مهمه به هر حال 

آره سخت که خیلی هس و مهمتر از همه طرف باید خودش بخواد 

و اینکه خصوصا تو سن های بالاتر دیگه تقریبا نشدنیِ

من خودم اگه پای عشق وسط باشه در این صورت شاید بتونم به خواست خودم یا طرف م تغییر کنم

آخه تو ازدواج ظاهر و تیپ م مهمه به هر حال آره سخت که خیلی هس و مهمتر از همه طرف باید خودش بخواد و ای ...

ظاهر مشکلی نیس،  لباسای شوهرمو ده ساله که ازدواج کردم من انتخاب می‌کنم، من تصمیم میگیرم چه تیپی بزنه، چی بپوشه، کلا خودش حتی یه دونه لباس برا خودش انتخاب نمیکنه، اما اخلاق رو گمون نکنم عوض بشه