یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به امید تغییر ازدواج نکنین بهتر نمیشن، بدتر میشن به مرور، چرا فک کردی کسی که سالهای سال هس شخصیتش اخلاق و رفتارش شکل گرفته، از این به بعد تو میتونی تغییرش بدی، اصلا یکی میتونه خودت رو تغییر بده؟؟؟؟ به این جواب بدی به جواب میرسی
موافقم که به امید تغییر نباید بود و این ارجحه ولی خب کمم نشنیدیم خانمایی که میگن ظاهر تیپ یا بعضی اخ ...
ظاهر رو میشه، اصلش اخلاق و رفتار هس، شاید خیلی خیلی سخت بشه، بابام رو کل طایفه بسیج شدیم نتونستیم یک درصد هم تغییر بدیم، پدرمون در اومد با رفتاراش اخلاقش حتی ظاهرش، 60 سالشه، همون اخلاق همون رفتار از ازل تا ابد
آخه تو ازدواج ظاهر و تیپ م مهمه به هر حال آره سخت که خیلی هس و مهمتر از همه طرف باید خودش بخواد و ای ...
ظاهر مشکلی نیس، لباسای شوهرمو ده ساله که ازدواج کردم من انتخاب میکنم، من تصمیم میگیرم چه تیپی بزنه، چی بپوشه، کلا خودش حتی یه دونه لباس برا خودش انتخاب نمیکنه، اما اخلاق رو گمون نکنم عوض بشه