2777
2789
عنوان

دزدیدن گوشی تو امبولانس

166 بازدید | 23 پست

سلام دوستان.اگه تاپیک قبلیمو بخونید خواهرزادم تو بیمارستان بستری بود شهرستان اونجا درمان نمیشه با آمبولانس شخصی منتقلش میکنن تهران.متاسفانه خواهرزادم نزدیک تهران حالش خیلی وخیم میشه راننده اورژانس بیمارستانی که قرار بود خواهرزادم اونجا بستری بشه رو رد می‌کنه و به ناچار یه بیمارستانی که تجهیزات لازم نداشته خواهرزادم بستری میشه چون وضعش خیلی وخیم بود نشد که برگرده به بیمارستان مجهز متاسفانه اونجا فوت شد و همراهای خواهرم با راننده بحثشون میشه خلاصه راننده هم وسایلا روو‌تحویل میده ومبره همراهان که از فوت خواهرزادم ناراحت بودن و تو حال خودشون نبود وسایلرو که تحویل میگرن چک نمکنن گوشی خواهرم که ایفونم بود راننده برداشته و نمیده ومیگ من بتحویل دادم همه چیو وگردن نمیگیره ما می‌دونیم لج کرده .خواهرم خیلی ناراحته چون همه عکسها و فیلمهای خواهرزادم داخل همون گوشی.نمیدونیم چجوری گوشی ازش بگیریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن عزیزم، اصلا ارزش نداره، حیف از جوونی که رفت، ول کنید

منم داداشم ک فوت شد گوشیم از دستم رفت

گوشی برام مهم نبود

این همه عکسی که با داداشم داشتم برام مهم بود که مال مسافرتمون بود 

چون داداشم اهل عکس گرفتن نبود

همیشه حسرت اون عکس ها رو میخورم

خود گوشی ک فدای سرش