2777
2789
عنوان

دارم میرم آموزشگاه دیپلم بگیرم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 82 پست
من عمومی ندارم فقط تخصصیام هست اما همکلاسیام عمومی دارن بهشون برگه امتحان رو دادن که حفظ کنن همونو ب ...

جدی ؟ 

چرا شما عمومی نداری ؟؟ 

من یه عالمه عمومی دارم حتی  ریاضی زبان و جغرافیای هر ۳ سال دهم یازدهم دوازدهم رو افتادم 😭 میترسم بگن همه رو بخون بده 

۵ امین کاربریمه😠این دیگ با شماره بابام اومدم رحم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ؟ چرا شما عمومی نداری ؟؟ من یه عالمه عمومی دارم حتی ریاضی زبان و جغرافیای هر ۳ سال دهم یازدهم د ...

من  تا دوازدهم خوندم  فقط تخصصی هامو افتادم بعد دیگه رشتمو عوض کردم واسه همین فقط تخصصی های رشته جدیدمو باید امتحان بدم 

ریاضی که عمومی نیستولی اگ قرارداد بستن نمیخاد بخونی دیگ

یارو گفت ما با شما قرار داد میبندیم  و گفت نخونید هم ۱۳ بهتون میدیم فقط تخصصی هارو بخونید  من تخصصی هارو میخونم  راجع به عمومیا خیلی میترسم 

من تا دوازدهم خوندم فقط تخصصی هامو افتادم بعد دیگه رشتمو عوض کردم واسه همین فقط تخصصی های رشته جدی ...

منم  انسانی بودم همه تخصصی هارو پاس کردم فقط همه تجدیدام ۱۵ تا تجدید از  دروس عمومیه 😭 

عزیزم میگم از همکلاسیاتون  بهشون  از ریاضی و زبان حزوه دادن چند صفحست ؟؟

منم انسانی بودم همه تخصصی هارو پاس کردم فقط همه تجدیدام ۱۵ تا تجدید از دروس عمومیه 😭 عزیزم میگم ا ...

اها من کلن ۳تا تخصصی افتادم که کلن قیدشونو زدم رشته جدید رفتم عمومی هامو قبول شده بودم 

میگم دوستام میگن واسه عمومی واسه بعضی درسا تو دوتا برگه بعضیا یک برگه دادن سوال وجواب داخلشه همونو حفظ کنن برای امتحان

اها من کلن ۳تا تخصصی افتادم که کلن قیدشونو زدم رشته جدید رفتم عمومی هامو قبول شده بودم میگم دوستام م ...

عه چقدر خوووب 

برا من که گفت نخونید  اما من میترسم  برا عمومیاا مخصوصا ریاضی و زبان جزوه ۶   ۷ صفحه ای بدن 😭 

شما کدوم آموزشگاهیی؟ تهرانی؟

عه چقدر خوووب برا من که گفت نخونید اما من میترسم برا عمومیاا مخصوصا ریاضی و زبان جزوه ۶ ۷ صفحه ا ...

من مشهدم گلم 

اما نترس چون اموزشگاه و هزینه رو میگیرن ازمون خودشون عمومی هارو قبول میکنن 

من مشهدم گلم اما نترس چون اموزشگاه و هزینه رو میگیرن ازمون خودشون عمومی هارو قبول میکنن

آخه میدونی  دوتا آموزشگاه به من گفتن که برا عمومیاا هم جزوه میدیم نگران نباشید قبولید  تضمینی 

ولی آموزشگاهی که  مسیرش برام راحت تره گفت شما عمومی نمیخونید  گفت قرار دادمیبندیم و خودمون نمره میدیم 

حالا منم استرسیی میترسم یه وقت شب امتحان بیان جزوه بدن  اونوقت من از استرس  مییمرم 😭

آخه میدونی دوتا آموزشگاه به من گفتن که برا عمومیاا هم جزوه میدیم نگران نباشید قبولید تضمینی ولی آم ...

نه نگران نباش خودشون قبول میکنن فقط چون ناظر هست باید سرجلسه امتحان حضور داشته باشی

نه نگران نباش خودشون قبول میکنن فقط چون ناظر هست باید سرجلسه امتحان حضور داشته باشی

پس قبولم دیگه ؟؟ خیالم راحت باشه ؟؟ 

تخصصیامو میخونم ۶ تا جزوست ۲۰ صفحه ای راجع به گردشگریه ۴ گزینه ایه آسونه  

فقط من گیرم این عمومیای لعنتیه 😢

پس قبولم دیگه ؟؟ خیالم راحت باشه ؟؟ تخصصیامو میخونم ۶ تا جزوست ۲۰ صفحه ای راجع به گردشگریه ۴ گزینه ا ...

نگران نباش قبولی چون خودشون اوکی رو دادن قبولی 

من تخصصی های لعنتیم انگلیسه گزینه هاش 😁😂بلدنیسم ولی سعی میکنم بخونمش

اسم کاربریمو نگاه کن 

دقیقا برا سا ۱۱ اممه همون موقع ام استرس فراوان داشتم  الانم داشتم گریه میکردم انگار خدا تورو از عمد فرستاد که به من اینحوری بگی😢 

میشه باهم دوست شیم ؟  فقط هم راجع به همین موضوع صحبت میکنیم من دخترم نگران نباش 

اسم کاربریمو نگاه کن دقیقا برا سا ۱۱ اممه همون موقع ام استرس فراوان داشتم الانم داشتم گریه میکردم ا ...

حتمن عزیزم 😂خواستی راجب موضوع دیگم صحبت کن 

من خودمم استرس دارم مخصوصا که اگه دی قبول نشم باز باید هزینه مجدد بدم دلم نمیخاد مامانم دوباره پول بخاد جور کنه برا امتحانای من