2777
2789
عنوان

لاغری تا عید اگه میخواین بیاین باهم باشیم و به همدبگه روحیه بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 29 پست
آخه نمیخام زیاد لاغر شمالان ۵۹ ام میخام برسم ۵۵ کافیهاز الان رژیم بگیرم تا عید چیزی برام نمیمونه

عزیزم وزن الان تو وزن رویاهای دور منه 🤣

ولی راست میگی زیاد نیاز نداری یه ماهه میتونی کم کنی 

منم هستمممممممو کنکوریم خیلی چاق شدم

اگه به کنکورت لطمه نمیزنه حتما رعایت کن 

ولی هدف اصلیت درس باشه به نظرم 

منم سال کنکورم خیلی چاق شدم ولی بعدش وزن کم کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم وزن الان تو وزن رویاهای دور منه 🤣ولی راست میگی زیاد نیاز نداری یه ماهه میتونی کم کنی

من ۶۳ بودم یکماه رژیم سخت گرفتم شدم ۵۸ ولی الان باز ۵۹ شدم☹من خیلی شیرینیجات میخورم خیلییییی😥

ایشالا توام زووود به وزن دلخواهت برسی😍

اگه به کنکورت لطمه نمیزنه حتما رعایت کن ولی هدف اصلیت درس باشه به نظرم منم سال کنکورم خیلی چاق شدم و ...

نگاه میخوام رعایت کنم نمیخوام خیلی رژیم سخت بگیرم الان 76 کیلوعم تا عید بشم 69 و 70 راضیم ... اهسته و پیوسته ...  قدم 168

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

من ۶۳ بودم یکماه رژیم سخت گرفتم شدم ۵۸ ولی الان باز ۵۹ شدم☹من خیلی شیرینیجات میخورم خیلییییی😥ایشالا ...

ممنون عزیزم ان شاء الله تو هم به وزن دلخواهت برسی

من خیلی با هدفم فاصله دارم 😔

منم متاسفانه شیرینی و کیک زیاد میخورم ، ولی چند وقته دیگه چیزی نمیخریم یا قبلا کیک درست میکردم الان اصلا درست نمی کنم 

اگه میخواین بهم دیگه روحیه بدیم هر شب این موقع ها بیاین در مورد روزتون و اینکه چقدر رعایت کردین بگین ...

من خودم روزی یه ساعت میرم پیاده روی پارک کنار خونمون با داداشم خیلی خوبه امروز بیشتر سبزیجات خوردم و خیلی کم برنج خوردم و از ساعت 8 فستینگم 

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

ممنون عزیزم ان شاء الله تو هم به وزن دلخواهت برسیمن خیلی با هدفم فاصله دارم 😔منم متاسفانه شیرینی و ...

منم اونماه که رژیم بودم کم کم عادت کرده بودم خیلی خوب بود الان دوباره دارم گند میزنم باشگاهم ول کردم😥😭

منم همینطوری ام دقیقا مثلا دو هفته رژیم میگیرم و لاغر میشم ولی اگه دو روز رعایت نکنم حتی وزنم بیشتر ...

نه عزیزم ورزش ندارم کالری شمار زیره غذاهارو اصلی هارو قفل کرده با مانکن حساب میکنم اون خیلی خوبه

نگاه میخوام رعایت کنم نمیخوام خیلی رژیم سخت بگیرم الان 76 کیلوعم تا عید بشم 69 و 70 راضیم ... اهسته ...

قدت ماشاء الله خیلی خوبه 

به نظرم زیاد هم اضافه وزن نداری با یکم رعایت حتما کم میشی