2777
2789
خدایی بعضیاتون فقط یه چیزی از رک بودن شنیدید دیگه زدید به در بیشعوری

اینا همونایین ک یه لباسی بخری میگن زشته دلت میشکنه بعدمیگن ما میگیم هرچی هست رو 

نمیفهمن وقتی خریده طرف شاید نتونه پس بده 

حالا چهره این خانم مگه میتونه عوضش کنه؟ 

چهره خوبی دارن هردو 

دریه سطحن

هرکی زیبایی خاص خودشو دارخ

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی یکی اینومینداخت بیرون از تاپیکاه، حالم بهم خورد

دوست دارم بکوبونم تو دهنش کاش جراتش رو داشت عکس خودشو میزاشت

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

به نظرم فضولی نکنن بهتره هر کس انتخاب و سلیقه ای داره شما سلیقت نیس دلیل بر این نمیشه همه بکوبنت

مرسی دقیقا منم همینو میگم حالا چون من رکم همه باید بریزم سرم که عین خودشون نظر بدم خب این اسمش میشه فرهنگ ؟ بعد خودشون هزارجور حرف به من میزنن این خانمهای بافرهنگ  😶 آدم رو ازنظر دادن پشیمون میکنن انگار همه باید دروغ بگن وبه به و چه چه کنن

عزیزم درست زشت گفتن کلمه برازنده ای نیس ولی ایشون سلیقشون نبوده چرا می‌کوبید؟

هر کس سلیقه و انتخابی داره و ما هم مجبور به احترام!

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

بنداله طرف

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
آره عزیزم

اسی نامزدت شبیه یکی از بازیگرهاس

اسمش و نمیدونم ولی همه حتما دیدید

البته اون بوره مال شما مشکی

همون پسره که چشماش سبزه

بچگیاشم بازیگر بودخ

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....