2777
2789
عنوان

افسردگی داشتید روانپزشک بریید خوب شده باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 32 پست
نه میگن دیدیم یا خودم خوردیم وقتی گذاشتیم کنار بدتر شدیم

ناگهان قطع کردن؟قرص باید تحت نظر روانپزشک مصرف بشه

یعنی علم روانپزشکی سر در نمیاره این همه دکتر این همه سال بیخودی درس خوندن مطب زدن اینا سر در میان؟

روانشناس بهتون گفت اخه روانشناس کع قرص نمیذه

منو ارجاع داد دکتر 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نظر پزشک مهم هست نه یه عده که هیچ اطلاعی از پزشکی ندارن.طرف میاد بدتر شده بعد میگه عمم گفته دا ...

این بهبودی دائمی هست بعد از تموم شدن دوره شما میدونید فلوکسیتین خوبه یانه

آره اونایی که میگن روانپزشک مگه؟درسشو خوندن؟

دکتر منم میگه.میگه مردم یه سری برای خودشون دکتر میشن.برای بقیه تجویز میکنن چیکار کن.بیماری اعصاب هم مثل بقیه ی بیماری هاست.یه موقع لازمه آدم قرص بخوره خوب بشه.

دکتر منم میگه.میگه مردم یه سری برای خودشون دکتر میشن.برای بقیه تجویز میکنن چیکار کن.بیماری اعصاب هم ...

استادمون تعریف می کرد یک معلم به مادر بچه میگه این قرصا چیه به بچت میدی از الان قرص بهش نده

مادره به هوای حرف معلم قرص نمیده

بچه بیش فعالی داشته و با قطع ناگهانی قرص ها تشنج مس کنن و تا پای مرگ میره

میخورم اما دلم میخواد بعد اینکه دوره تموم شده گذاشتم کنار معتادش نشم

معتادی نداره هر کی گفته چرت گفته.فقطباید رو خودت کنترل داشته باشی.از محیطایی که تشنج آفرینه دوری کنی.شکه نشی.استرس نگیری.حتما حتما خوب میشه انشاالله و نگران نباش

استادمون تعریف می کرد یک معلم به مادر بچه میگه این قرصا چیه به بچت میدی از الان قرص بهش ندهمادره به ...

آخه معلم از پزشکی چی میدونه؟ منم یه وقتهایی به یکی میگفتم قرص میخورم.یه جوری با تعجب حرف میزد به یکی دیگه میگفت قرص میخوره.هی نظر میداد.یکی میگفت به جاش برو قرص ویتامین بخور.یعنی جوری شد دیگه به هرکسی نمیگم قرص میخورم.آخه قرص اعصاب چه ربطی به قرص ویتامین داره.

آخه معلم از پزشکی چی میدونه؟ منم یه وقتهایی به یکی میگفتم قرص میخورم.یه جوری با تعجب حرف میزد به یکی ...

به تعبیر قران 

وَ إِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّـهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلاَّ الظَّنَّ وَ إِنْ هُمْ إِلاَّ يَخْرُصُونَ

میگه اگه از اکثر کسانی که در زمان هستند پیروی کنی تو را از راه خدا باز می دارند آنان فقط از گمان پیروی می کنند و تنها با حدس و تخمین سخن می گویند

بیشتر مردم فکر نمی کنند یه چیزی میگن و میرن

من دارو میخورم بیییی نهایت راضیم

حرف هیچکسو گوش نده

گاهی اصلا نیازه یکسری هورمون تو مغز بواسطه قرص تحریک و ترشح بشن

مردم بیسوادن داروعه دیگه چیه مگه؟ چرا ب اونی ک فشار خون داره نمیگن دارو نخور؟ ب اونی ک میگرن داره نمیگن خودت خوب شو؟

چرا باید دارو نخوری و روزای عمرتو تو غم از دست بدی؟ بقیه رو هم ازار بدی؟

بهترین کارو کردی اگه بقیه دخالت میکنن نگو ب کسی