2777
2789

میبینم حالش خوب نبست به رو خودش نمیاره

میبینم داره کم میاره 

افسرده شده 

کم تحمل شده 

زود رنج شده 

خدایا چرا باباشو نمیکشی همه راحت بشن

باباش ی ادم روااااانیییی عوضی دست بزن دار شکاکی هست که به شکاکیش توی کل عمرم نه دیدم نه شنیدم تا این حد بدونید توی خونشون شنود گذاشته که سر مچ زنشو بگیره 

خیلییی خانوادشو اذیت میکنه همشون روانی شدن از دست این مرد 

اگه راهی تیمارستان کنن قطعا بستریش میکنن تا این حد مریضه اما نمیذاره کسی نزدیکش بشه کاری کنه 

شوهرمم بین دعوای اینا گیر کرده 

با اینکه ی مدت اصلا دیگه خونشون نمیره همین ک بهش میگن چیا میشه عصبی میشه 

به مادر شوهرم گفتم بخدا دارید زندگی منو هم خراب میکنید دست از سرمون بردارید

🥺

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طفلک مادرشوهرت بنظرم طلاقشو بگیرین براش خونه جدا اجاره کنید نجاتش بدین تروخدا

بخدا خستم از دستشون 

طلاق بگیره مطمن باش بیشتر درگیر میشیم ما چون سه تا بچه فد نیم قد داره 

خرجش هم قطعا میاد گردن ما پدر شوهرم نمیده از همه مهم تر خودمونم در تکاپوی خونه خریدن هستیم هنور نداریم

پدرشوهره منم هنینطوره

اینقدر به سره مادر شوهرم داده و هنوزم داره میده که نگو زنه بیچاره از دسش مریض شده اینقدر شوهرمو از بچگی تاحالا اذیت کرده که افسردگی گرفته ت..بخدا خانوادش از دسش عاصی شدن

بخدا خستم از دستشون طلاق بگیره مطمن باش بیشتر درگیر میشیم ما چون سه تا بچه فد نیم قد داره خرجش هم قط ...

چندسالشونه بچه هاش اگ کوچیکن ک نمیشه فکرکردم همه ازاب گل دراومدن 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿