2777
2789
عنوان

پسرا ممکنه ادای مجرد ها رو در بیارن در حالی که متاهلن

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر عمم با کسی آشنا شده بود 

بعد پسره بهش گفته بود شبا میرم خونمون دیگه آنتن ندارم ، خونمون آنتن نداره

نمیتونم پیام بدم . بهش گفتم متاهله 

باور نمیکرد تا بهش گفتم پیله شو بهش یه شب که رفت خونه ببندش به زنگ 

بعد بهش ثابت شد پسره متاهله

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
سلام نیکی جان خوبین؟ خیلی وقته کاربری شما و کاپ کیک عصبانی رو نمیبینم

سلام عزیزم متشکر شما خوبید؟

دیگه وقت نمیکنم خیلی بخوام بیام اینجا

کاپ کیک هم کمتر میاد البته با کاربری sogoliiiish2000

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام عزیزم متشکر شما خوبید؟دیگه وقت نمیکنم خیلی بخوام بیام اینجاکاپ کیک هم کمتر میاد البته با کاربری ...

ممنون منم خوبم🤗 ، چند سال پیش شما ها خیلی فعال بودین😁 ، منم با کاربری قبلیم با شما تعامل داشتم ⁦☺️⁩

اهان میگم کاربریشونو نمیبینم 😄

خوش باشین همیشه ⁦❤️⁩

ممنون منم خوبم🤗 ، چند سال پیش شما ها خیلی فعال بودین😁 ، منم با کاربری قبلیم با شما تعامل داشتم ⁦☺️ ...

اون موقع کرونا بود کار و زندگی نداشت😂 الان نه وقت دارم نه حوصله.. اگه دوست داشتید بگید کاربریتون چی بوده

همچنین شما عزیزم❤️😘

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فقط یادتون نره اگه در این دنیا به دنبال خوشبختی و آرامش و شادی واقعی میگردید هیچ وقت خودتونو وابسته ...

هوووف برادر من 

من چقدر زجر کشیدم این مدت چون رفتارهاش ضدو نقیض بودن و نمیفهمیدم منو میخواد یا نه و الان این فکر افتاده تو سرم که نکنه متاهله و ادای مجردا رو در میاره