یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
احتمالا مغرور هم هست چون فکر میکنه حتما خیلی اوکی هست که دختران کم سن خواهان ازدواج باهاش هستن
یعنی بنظرت کلا پسرا علاقه دارن به دخترای کم سن مثلا ۲۲ رو به ۳۰ ترجیح میدن اصن الان یکی سنش ۲۲باشه اون براش مهم است اصلا بعد عزیزم میشه بگی چرا سن پایین دوست دارن
اگه از لحاظ روحی اوکی باشه و اعتقاداتی بر اساس آنتی ناتالیسم داشته باشه قابل قبوله ، ممکنه تنوع طلب باشه ، ممکنه به اونی که میخواسته نرسیده ، وقتش نشده ازدواج کنه حوصله دردسر و عشق رو الان نداره ، دیگه هر چیزی سنی داره بیشتر آدما تو سن بالا حال ندارن بعضی کارارو انجام بدن
یعنی بنظرت کلا پسرا علاقه دارن به دخترای کم سن مثلا ۲۲ رو به ۳۰ ترجیح میدن اصن الان یکی سنش ۲۲باشه ا ...
البته سلایق متفاوته اغلب آقایون سن بالا دختر کم سن رو ترجیح میدن اونم بیشتر بخاطر بچه ولی خیلیها هستن چیزهای دیگه براشون مهمه مثلا تحصیلات و استقلال خانم