2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجردم

ولی اینک در اینده شوهرم بخاد خودشو ب حقوقم دخالت بده عمیقا ناراحتم میکنه

و اینک نمیخام چشمش بحقوقم باشه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
به اسمتونم چیزی میزنه؟

ما خیلی مال توعه یا مال منه نمیکنیم هر چی هست به اسم منه البته خودش میگه اگه چیزی به اسم مرد نباشه این دوره برا بعضی امتیازا بهترع  

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
هیچیگاهی اتفاقی چی بشه سر راه بخوام بخرم با خودم ببرم خونهالبته اینکه با پولم زمین خریدم و قسط وام ا ...

ایول ، اینطوری دوی دارم. شوهر باید خرج خونه رو بده نه زن

ما خیلی مال توعه یا مال منه نمیکنیم هر چی هست به اسم منه البته خودش میگه اگه چیزی به اسم مرد نباشه ا ...

دیگه چون به اسم توعه اعتراض نمیکنی دیگه😂شوهر اسکل من میزنه اسم باباش

دیگه چون به اسم توعه اعتراض نمیکنی دیگه😂شوهر اسکل من میزنه اسم باباش

این دیگه خیلی بده 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
ایول ، اینطوری دوی دارم. شوهر باید خرج خونه رو بده نه زن

تقصیر زنهاست که به مردها رو میدن بعدش مردها توقعشون میره بالا

چهار نفر دیگه هم میبینن یاد میگیرن 

الان انقدر زیاد دورو برم میبینم که زن نصف خرج خونه رو میده