2777
2789
عنوان

چه تصمیمی درسته بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقت زیاد داری بشین جدی بخون پشت نمون

حتما سعیمو میکنم ممنونم ازت 

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
موقع دانشگا همش درگیرش میشی به درسات درست نمیرسیمن الان دارم تجربش میکنم البته تو مدرسه🤦🏼‍♂️

🤦🏻‍♀️درسته واقعا اینکارو نمیکنم ریسکع خیلی

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
من میگم بزارش کنار و بفکر درس و دانشگاه باش. اگر خواستگار نیست که دیگه فکر کردن نداره.

خواستگاره منتها من نخواستم مطرح بشه 

ولی خب اره درسته منصرف شدم نمی ارزه

درسم مهم تره

چه خوب حقوق هم داره؟بیشتر فک کن

ن عزیزم زیاد درامد خاصی از شغلش نداره

شغل دوم داره که اون پر درامده براش

واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم ولی منصرف دارم میشم

اگر درس خونی و زرنگ بهتره درستو ادامه بدی...وگرنه کهازدواج کنی بهتره

اره بنظر خودمم درسم مهم تره بالاخره به هرجایی برسه خیلی بهتره از ازدواج برام