2777
2789
عنوان

درمورد فرزندخواندگی سوال دارید بپرسید 🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 29 پست
به من توضیح بده میخوام‌نوزاد به فرزندی قبول کنم‌

عزیزم درخواست بده لطفا عنوان پیام بزارید فرزندخواندگی و شرایطت رو بگو 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم درخواست بده لطفا عنوان پیام بزارید فرزندخواندگی و شرایطت رو بگو

باشه

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
[QUOTE=365731416]الان شرایط مهمان اومده اگه بخاطر ثوابش هست میزبان باش[/Qشرایط مهمان یعنی چی

طرح میزبان هست عزیزم 

برای مدت موقت فرزندخوانده قبول می‌کنی 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

[QUOTE=365731416]الان شرایط مهمان اومده اگه بخاطر ثوابش هست میزبان باش[/Qشرایط مهمان یعنی چی

یعنی بچه میاد خونت تا محبت پدر مادر ببینه تا زمانی که یکی سرپرستیشو قبول کنه تو خونه شما میمونه،بعد شنیدم اکه بیاریش چون وابستگی ایجاد میشه شرایظ روانی کودک مهمه کوتاه میان بعضی موارد بهتون میدم پیح شیرخوارکاه نرحس فالو کن شماره گذاشتن که شرایط میهمان بپرسی زنگ بزنی خود مسئول شیرخوارگاه اصلیش جواب شمارو میده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
باشه

عزیزم‌میشه تو درخواست بدی

والا بر من نوشته فقط به نی نی یار میشه پیام بدم‌

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
ن اونجوری نمیتونموابسته میشم دیوونه میشم.کاش شرایط راحت بود خانواده ی به بچه میشدم با جون و دلموقت ی ...

چرا نشه عزیزم ؟

مشخص نیست اما هردو طرف میتونن اگه مشکلات زیاد باشه فسخ کنن

ن اونجوری نمیتونموابسته میشم دیوونه میشم.کاش شرایط راحت بود خانواده ی به بچه میشدم با جون و دلموقت ی ...

تا رمانی که یکی پیدا بشه معلوم نیست شاید یک هفته یک ماه بک یال شاید کسی قبول نکنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
کجا باید بگم مهمون میخام؟

بیا شخصی عزیزم من پیج رو بهت بدم 

اون چیه

پیج شیرخوارگاه نرجس هایلاتشو ببین شماره کذاشتن سوالاتو می تونی بپرسی، یه بچه میاری خونت مهمونته تا یه پدر مادر قبولش کنن بهت بگن بیا تحویل یده یا بیان ببرن

کجا باید بگم مهمون میخام؟

پیج شیرخوارگاه نرجس هایلاتشو ببین شماره کذاشتن که سوال بپرسی خود مسئولشه ولی این پیح برای اصفهانه بپرس ازشون خودت کحایی چطوری اقدام کنی