2777
2789
عنوان

پنج تا سکه بگیرم برم منطقیه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیک های قبلی تو خوندم

با این مبلغ کم چیکار میتونی بکنی...گفتی که خونه پدرت هم راحت نیستی...یه لحظه فکر نمیکنی خودت هم جای کار داری...فکر می‌کنی بقیه مردا گل و بلبلی همه شون بوی عطر و ادکلن میدن دم به دقیقه جوراب و شورت و لباس زیر عوض میکنن...اینجور که تو بهش میپری بیچاره ازت فراری شده...

یعنی تو یه مه و نیمی که برگشتی سر زندگیت...بدون برنامه باز فقط به هم پریدید...اگه واقعا مشکلاتتان همین لج و لجبازی بچگانه س که میشه با همدلی حلش کرد...

ولی اگه آدم زندگی هم نیستید بوی دهن و جوراب و تعویض لباس مثل جوک میمونه...

این مسایل با گفتگو حل میشه نه لج و لجبازی...

هیچ کجای دنیا احساس آرامش نخواهی کرد تا وقتی دیدگاهت رو عوض نکنی....

تاپیک های قبلی تو خوندمبا این مبلغ کم چیکار میتونی بکنی...گفتی که خونه پدرت هم راحت نیستی...یه لحظه ...

لج و لجبازی نیست

من احساس میکنم عمدا حرفایی میزنه که بره روی مخ من

مثلا پرده کرکره چه ربطی به پرده فتق داره؟ (دو تا تاپیک قبلیم) میدونه من نشخوار فکری پیدا میکنم این حرفا رو میزنه که من درگیری فکری پیدا کنم با خودم. خیلی دیو،ثه زیرزیری میخواد دهن منو سرویس کنه. چرا باید عمرمو به پای این آدم بذارم؟ آخرشم هیچ رضایتی از زندگیم نداشته باشم و عمرمو هدر شده بدونم. بخاطر پول؟ خب خودم کار میکنم منت این گو.ه رو هم نمیکشم که همیشه حرف مفت میزنه

توکل به خدا🌿